Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek egy filmet?

Keresek egy filmet?

Figyelt kérdés

Egy 2000-es évek beli vígjátékot keresek. Arról szól, hogy egy srác megsérül egy bulin (azt hiszem a boros pincéből akár bort felhozni?) és kómába esik. A barátnője, hogy tudja a kórházi ellátást fizetni egy sztriptíz klubban dolgozik. Miután a srácot a barátja egy baseballütővel felébreszti, elindul megkeresni a barátnőjét.

Szuper lenne, ha tudnátok segíteni, mert már megőrjít :D

(Chatgpt nem a barátom, akárhogy írom meg neki a sztorit, csak random nemlétező címeket dobál)

dec. 1. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, de ennyiből kb senki nem fogja meg mondani mi ez.
dec. 1. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Nem láttam.Csak beírtam a googléba a kulcsszavakat..A találatok közül ez tűnik a legvalószínűbbnek:

Miss Március

[link]

[link]

dec. 2. 03:37
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Az igen. #1 Vagyok. 6an pontoztak le, de további válasz 1 jött. Kemények vagytok mint tarzan farka.
dec. 3. 01:55
 4/7 Thunderfairy ***** válasza:
23%

3-as.

Sokszor csak lepontozni tudnak. Mindig a leghasznosabb válaszok vannak lepontozva.

dec. 4. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:

#1#3, a kérdező bőven és érthetően leírta a film sztoriját, Te viszont úgy reagáltál rá, mint ha egy rövid sablonos jelenetről lenne csak szó, azért lettél lepontozva! Nem tehetünk róla, ha szövegértési problémád van!

Érthető a sztori, csak nem ismerjük a filmet, ezért nem jött több válasz!

tegnap 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:

5

Szerintem már megvan,hogy mi lehet ez..Az ami a 2.válaszban van.Csak a kérdező nem jelzett vissza.

ma 00:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom igen, csak elmagyaráztam a dolgot az értetlennek! :)
ma 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!