Keresek egy régi, moziban látott filmet. A régi most valóban régi mert ezt a 70-es évek vége felé láttam. Esetleg nem ugrik be valakinek a film a leírás alapján a címe?
Figyelt kérdés
Volt régen egy mese vagy sci-fi film, ami földönkívüliekkel kezdődött. Leszálltak egy ufóra hasonlító űrhajóval, szkafander szerű ruhában voltak, teljesen zárt ruhában. Vizsgálódtak majd kis idő múlva távoztak, de ott felejtettek egy gyerek földönkívülit, akin ugyanúgy szkafander volt. Kicsit később a helyi lakosság megtalálta és befogadták. A szkafandert nem vették le róla, és ahogy a gyermek fejlődött a szkafander nőtt vele együtt. De gyerekként is zseni volt, a lakossághoz képest, akik a középkori embereknek feleltek meg, és gyerekként feltalált ügyes szerkezeteket. amikor már sok sok éve ott élt a szkafander végül lekerült róla, és kiderült, hogy pont úgy néz ki, olyan mint egy átlagos kinézetű ember. De a saját népe sem hagyta cserben, mert titokban megfigyelték, és időnként a segítségére is siettek ha kellett. Egyszer például egyetlen éjszaka alatt megépítettek egy hidat. Már elég rég láttam, pontosabban még gyerekként láttam moziban, valamikor a 70-es évek vége felé. Esetleg valakinek nem ismerős a történet, vagy nem tudja mi lehet a címe?tegnap 22:35
1/1 anonim válasza:
Ezt a filmet én is keresem!
Nekem egy nyári Szünidei matinéből rémlik, tehát tvböl a nyolcvanas évek közepéről.
Talán csehszlovák film volt, és talán valamelyik Grimm mese feldolgizása, scifi köntösben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!