Szerintetek gáz, ha egy 21 éves fiúnak pl az ilyen Brother bears típusú filmek tetszenek, inkább mint az akció, és hasonló élőszereplősek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 23:50
1/7 anonim válasza:
Dehogy gáz. Apukám 56 évesen is imádja a meséket, és én ha választhatok egy jó kis Walt Disney és egy akció film között, hát egyértelmű, hogy az elsőt választom. Amit említettél mese az egyik kedvencem. De ezek amúgy sem kizárólag a gyerekeknek készülnek.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor köszi, én is imádom, az elsőt, és a másodikat is, de a legjobb az első, mert Phil Colis csodálatos dalokat írt bele:) amúgy te lány vagy?
2010. nov. 6. 00:02
3/7 anonim válasza:
Igen és 25 éves. Ezeket a meséket sose lehet megunni, nem lehet kinőni belőlük. Sajnos mostanában nem alkottak semmi jót, és igen, nem csak a történetük miatt szerethetők, hanem irtó jó dalok vannak a filmekhez, és a Mackó tesó még tanulságos is :)
4/7 A kérdező kommentje:
hehe, én is teljesen így látom:) sajnos a mostani mesék nézhetetlenek számomra, semmiről nem szólnak, és szerintem katasztrófa ez a 3D-s animáció...de hát csak készítenek majd még valami szépet:) mindenesetre én nem csak a zenéje miatt szeretem ezeket a meséket, hanem a történetük miatt is, szerintem nagyon szép szívhez szóló történetük van.
2010. nov. 6. 00:24
5/7 anonim válasza:
Nekem se jönnek be ezek a 3D-s cuccok. Engem eléggé zavar, nem tudom miért :) Remélem lassan jön valami újdonság, ami persze jó is lesz. Az egyik leggagyibb amit láttam az a Fel c. valami, mert nem tudom animáció kategóriába tenni olyan pocsék volt. Ezek a béna figurás animációk nekem nem túl élvezhetőek.
Most lelépek, további szép estét, jó éjszakát :) és őrizd ezt a jó szokásodat, mert semmi szégyellni való nincs benne:)
6/7 anonim válasza:
Én még harminc felett is szeretem a meséket és jó apa lesz belőled!
7/7 anonim válasza:
megszoktam én is nézni de másnap már nem is emlékszem rá nemhogy kedvencem legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!