Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért akadnak ki sokan, ha...

Miért akadnak ki sokan, ha egy film fórumában elmondják a végét, úgymond spoilereznek? Akit ez zavar, annak eleve csak megnézés után kellene olvasgatnia a filmről, nem?

Figyelt kérdés
nov. 28. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
10%

Sokan minden lehetőséget megragadnak, hogy kijátszhassák az áldozat kártyát és így mindenki úgy táncol, ahogy ő fütyül.

Legegyszerűbb a spoileres hisztikkel ezt elérni.

nov. 28. 14:29
 2/6 TR75 ***** válasza:
39%

1.) Korrektség is van a világon.

2.) Nem.

nov. 28. 15:58
 3/6 A kérdező kommentje:

1: Egyetértek, az áldozat-témára nem gondoltam, de könnyen lehet, hogy ez is benne van.

2: Miért olvas valaki olyan fórumot, ami a megnézni tervezett filmről szól? Logikus, hogy ott a vége is kiderülhet, nem? Komolyan nem értem ezeket az embereket, kb. házhoz mennek a lóf.ért...

nov. 28. 17:56
 4/6 Kedves Vezető ***** válasza:
nov. 28. 18:35
 5/6 A kérdező kommentje:
4: Köszi, ezt még nem láttam.
nov. 28. 19:26
 6/6 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
78%

Fórumtól függ. Ami kibeszélő jellegű, ott valóban házhoz megy az ember a pofonért, de azért illik jelezni, hogy az oldal spoileres.

De mondjuk egy ajánlónál szemét dolog.

nov. 28. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!