Szerintetek nem gáz, ha valaki 2024-ben is szereti a Bud Spencer, Terence Hill filmeket?
Figyelt kérdés
nov. 22. 09:53
1/9 anonim válasza:
Ezt hogy érted, idővel a jó dolgokat is meg kell utálni?
4/9 anonim válasza:
"Gáz" vagy sem, szinte minden ember ilyen.
A 99 %-nak az a legkedvesebb, amit gyerekkorában megszeretett.
Te ezt szeretted meg, úgyhogy neked ez.
Kérdezz meg 10 idős embert, hogy mik a kedvenc filmjei, zenéi, 9-re igaz lesz a szisztéma!
5/9 anonim válasza:
Az hogy gyerekkorodba mit néztél az egy dolog,mist felnőtt ember vagy,ne a múltba élj,gondolom szűz férfi vagy és már annak örülsz ha anyukád megnêzi veled a kincs ami nincset és úgy tesz mint ha tetszene neki
6/9 Senior Séf válasza:
Nem gáz, ha az a valaki elmúlt 30.
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Rengetegen a mai napig nézzik őket nosztalgia miatt. Sőt, vannak még 17-18 évesek akik gyerekkorukban Bud Spencer és Terence Hill filmeken nőttek fel, én is ez a korosztály vagyok én is néztem őket, sok ismerősöm van ugyanebből a korosztályból akik szintúgy nézték gyerekként.
9/9 anonim válasza:
a klasszikusok mindig jók akármilyen a korod vagy a nemed ez teljesen szubjektív és lényegtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!