Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyeikek a legtúlértékebb...

Melyeikek a legtúlértékebb filmek?

Figyelt kérdés
Szerintem az avatar filmek

tegnap 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
12 majom
tegnap 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Titanic

Gettómilliomos

tegnap 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Avatarral teljesen egyetértek. Persze, a látvány annak idején igazából egyedülálló volt, de a történet már akkor is max. középszerűnek volt mondható.
tegnap 20:27
 4/6 Kedves Vezető ***** válasza:
51%

Majdnem mindegyik zsidós

A Nagy Lebowski

tegnap 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem a Tarantino filmek, a Ponyvaregénnyel az élen.
tegnap 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
51%

Marvel filmek. Kis túlzással az összes.

Az Avatar szerintem okés. Nem állítja magáról, hogy nagy sztorit akarna, azt viszont igen, hogy nag ylátványt. És azt ad. Nem csak a maga korában, hanem bizony az Avatar 2 is lesöpör minden látványfilmet korunkban. Például a Marvel filmek gigantikus látvánnyal óhajtanak operálni, de közben egy odafosott hányás az egész ahogy kinéz.

És amíg az Avatart jellemzően a helyén kezelik, mert senki nem állította, hogy díjnyertes sztorit ad, csak látványt, és azt valóban... azaz nem túlértékelt, hanem a helyén van kezelve.. addig a Marvel filmek újra és újra és újra arról szólnak, hogy "hah, itt egy gonosz, legyőzzük... jaj, elver tminket, hm, felkészülünk jobban, tanulunk valami újat, rájövünk valami nagyra és aztán durrr, most már tényleg legyőzzük". Konkrétan a 90% sima erőszak, csak villanásokkal, nem vérrel.

tegnap 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!