Csak szerintem gyenge a 2000-es Gladiátor film?
Figyelt kérdés
Abban az időben voltam gyerek, amikor megjelent, a kedvenc filmjeim többsége akkor készült, de ez a Gladiátor valahogy elkerülte a figyelmemet, mostanság néztem meg. Többszörös Oscar-díjas film, tehát nagy elvárásaim voltak, nem is mondom hogy nézhetetlenül rossz film lenne, de a történet és a film befejezése gyengére sikerült. A színészi teljesítményeket lehet dicsérni, illetve nagyon jól visszaadja a film a Római Birodalom korszakát, de a történet számomra rányomta a bélyegét az egészre és összességében nem tetszett a film. Eleve keverik a valós történelmi személyeket kitalált eseményekkel, ez nekem mint történelem iránt rajongó embernek nagyon nagy negatívum, vagy filmesítsenek meg egy valós történelmi eseményt vagy dolgozzanak kitalált szereplőkkel, ez a hibrid megoldás nagyon fura. A történet befejezése is elég szürreálisnak hat. Ti mit gondoltak erről a filmről?nov. 17. 12:03
11/13 anonim válasza:
A négyes pont hogy f**ot irkál 😂
Legyen már valami alapja, mert komolytalan így az egész. Mi lesz a következő? RC Miskolcra jön tanítani a Yale-re meg megjelenik Pókember? 🤡
12/13 PMC Wagner válasza:
Ha nem lett volna hans zimmer akkor kétlem hogy nagy klasszikus lenne a film
13/13 anonim válasza:
#11 én legszívesebben rendeznék egy olyan római birodalomas filmet ami az űrben játszódik, és Star wars repülőkön repkednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!