Csak szerintem gyenge a 2000-es Gladiátor film?
"Eleve keverik a valós történelmi személyeket kitalált eseményekkel, ez nekem mint történelem iránt rajongó embernek nagyon nagy negatívum, vagy filmesítsenek meg egy valós történelmi eseményt vagy dolgozzanak kitalált szereplőkkel, ez a hibrid megoldás nagyon fura."
A premisszáiddal van baj. A szórakoztató mozifilmek nem dokumentumfilmek és nem tényfeltárásra valók. Más felől az ókori Rómával kapcsolatban a legtöbb történeti esemény még a történészek által is vitatott. (pl. Nero gyújtotta-e fel Rómát? Milyen színű köpenyt viseltek a legionáriusok? stb...)
"vagy dolgozzanak kitalált szereplőkkel"
Akkor neked való a Spongya Bob, pl.
A hármassal értek egyet.
Sose értettem mit esznek rajta.
Én most néztem meg elsőnek, nem szeretem az ilyen filmeket de sok pozitívumot hallottam róla ezért kötelezőnek éreztem hogy nézzem meg egyszer.
Nem gyenge film, azt nem lehet mondani rá hogy gyenge. Nem az a hú de hihetetlen film, de nem is rossz. Szerintem egy jó film. De nem lett a kedvencem, és nem is mondanám azt hogy a legjobb.
Van egy jó sztorija jól össze van rakva. Főleg Phoenix miatt is különleges. Mindkét főszereplő jó volt.
Annyira még emlékszem hogy volt 1-2 logikátlanság, irreális dolog, de élvezhető neki.
A második részt pedig totál nem értem, nem is láttam még. De az előzetesből mintha az első részt adták ki volna újra, csak szarabb verzióban. Wtf?!?? Ez miért folytatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!