Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért kapnak sok filmben és...

Agnarr kérdése:

Miért kapnak sok filmben és sorozatban férfi szinkronhangot a tehenek?

Figyelt kérdés
Pedig egyértelműen nőstények.

ma 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Kb. tíz éve volt egy animációs film, amiben a fiú tehén volt a főszereplő, aki becsajozott benne. Egyébként az elején volt egy bika is a háttérben, de nem kapott szerepet a későbbiekben.
ma 13:11
 2/3 A kérdező kommentje:

A pata tanyáról beszélsz? Jól ismerem, már nem egy angol nyelvű fórumot olvastam át róla, de értelmes válaszra nem leltem bennük. Ott az egyedüli logikus magyarázat csak a hermafroditizmus lehet.

Azt értem, hogy egy mese világában bármi lehetséges, de ez attól még nagyon rosszul néz ki.

ma 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:

vannak hím tehenek, amiket bikának hívnak, és vannak olyanok amik totál ugyan úgy néznek ki mint a nőstények, bár nyilván tőgy nélkül

nem tudom melyik filmeket sorozatokat nézted eddig, de pl a Patatanyában, ami animációs film, azért volt a főhős hímnek tőgye, mivel a készítő úgy gondolta minden városi tudatlan azt hiszi, hogy minden tehén ugyan úgy nézki, nemtől függetlenül, ezzel is könnyebbé tegye a "városlakóknak" a farmbeli elképzelést, legalábbis ez volt a rendező válasza erre...

ma 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!