Miért kapnak sok filmben és sorozatban férfi szinkronhangot a tehenek?
A pata tanyáról beszélsz? Jól ismerem, már nem egy angol nyelvű fórumot olvastam át róla, de értelmes válaszra nem leltem bennük. Ott az egyedüli logikus magyarázat csak a hermafroditizmus lehet.
Azt értem, hogy egy mese világában bármi lehetséges, de ez attól még nagyon rosszul néz ki.
vannak hím tehenek, amiket bikának hívnak, és vannak olyanok amik totál ugyan úgy néznek ki mint a nőstények, bár nyilván tőgy nélkül
nem tudom melyik filmeket sorozatokat nézted eddig, de pl a Patatanyában, ami animációs film, azért volt a főhős hímnek tőgye, mivel a készítő úgy gondolta minden városi tudatlan azt hiszi, hogy minden tehén ugyan úgy nézki, nemtől függetlenül, ezzel is könnyebbé tegye a "városlakóknak" a farmbeli elképzelést, legalábbis ez volt a rendező válasza erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!