Vannak ijesztőbb epizódjai a klasszikus Disney rajzfilmsorozatoknak?
Figyelt kérdés
Pl. Micimackó, Kacsamesék, Balu kapitány kalandjai, Timon és Pumba, Tarzan legendája stb..?nov. 15. 21:43
1/6 anonim válasza:
Ha elég alaposan nézel egy Disney mesét, látni fogod, hogy tele van pedofil, sátánista dolgokkal. Szerintem ez már önmagában is elég para.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Igazad van, de olyanra gondolok ha ahol mondjuk szörnyek vagy egyéb lények vannak benne. Vagy menekülnek valami elől.
nov. 16. 15:15
3/6 anonim válasza:
A Bagolyház jutott eszembe elsőre. Abban vannak azért relatíve ijesztő lények és részek. Tudom ajánlani, ha még nem láttad, abszolút peak Disney. 👌
4/6 anonim válasza:
Arielnek és Balunak igen, illetve a Balu tele van nagyon sok társadalomkritikai utalással. A Balunál talán jogos a 12+ karika. A Kacsamesékben pedig bűnözés, de nem szerettem és így passzolok.
5/6 anonim válasza:
A Balu néhány részére annak idején a Story TV is rátette a 12+ karikát, amikor még nem létezett 6-os. Most a TV2 igazából válogatás nélkül ráteszi mindenre. Ennek egyébként az az oka, hogy a 6-os korhatár egy kezelhetetlen kategória és a TV sem tudja használni. Illetve moziban hiába kapott sok animáció 6-ost, ezek TV-ben már nem vetíthetők 6-ossal és muszáj a 12. Nagykorú felügyeleti korhatár kéne a 12 alá.
6/6 anonim válasza:
Engem oviskoromban a Donald-kacsa fejformája mindig tudat alatt nyomasztott, a Csőrike atrofált állkapcsától meg egyenest undorérzetem volt!
(A Miki-egér viszont többnyire aranyosnak tűnt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!