Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az Outer...

Mi a véleményetek az Outer Banks 4. évadáról? Ami igazán érdekel:

Figyelt kérdés

-Szerintetek JJ nélkül milyen lesz az utolsó évad? Lehet még sikeres? A bosszúról fog szólni?

-Rudy Pankow lépett ki a sorozatból, nem? Valaki tudja, hogy miért?

nov. 13. 07:23
 1/5 anonim válasza:
Így volt megírva a forgatókönyv de nem lesz ugyanolyan mert a legjobb karaktert öltek meg,mindenki vele szimpatizált, hülyeség volt így csinálni szerintem
nov. 13. 21:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Szerintem is hülység, de akkor már a forgatókönyvírók a legelején kitalálták, hogy meg fog halni?

JJ szerintem mindenkiben nyomott hagyott és lehet, hogy a halálával elvesztenek pár nézőt....

nov. 14. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Fuuu,már nagyon várom az ötödik évadot szerintem bosszút állnak,vagy valami ilyesmi.. sajnos még csak a 3.nál tartok
nov. 29. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Spoiler!

Nagyon vegyesek az érzelmeim ezzel az évaddal kapcsolatban.

Egyrészt "hobbi-íróként" megértem,hogy a forgatókönyv írója így tervezte. Néha még ha fáj is kiírni egy karaktert,akkor is úgy érezzük,hogy ez kell a végére. Így teljes a történet. Hiszen az élet sem tündérmese, és egy sorozatnak, ami mondjuk nem csak a komédiára épül ez is a feladata. Hogy valamennyire valóságosan fesse le az Életet.

Lehessen belőle tanulni, lehessen vele sírni, segítsen feldogozni a gyászt, segítsen elfogadni, hogy nem élünk örökké,hogy mennyire fontos minden pillanat, segítsen értékelni a dolgokat. Ha ezt viszont egy átlag mellékszereplő halálával akarják elérni,az nem mindig jön át úgy. Rengetegen írták,hogy ez volt a "komfort sorozatuk",de ha kicsit visszaemlékszünk, már az első évadtól kezdve nem egy szomorú haláleset volt benne. Akadt itt Peterkin meggyilkolása,valamint azért szerintem páran megkönnyeztük azt is,amikor Ward Sarah elé ugrott. Vagy például amikor Sarah konkrétan meg is halt, de visszajött az életbe. Stb.

Voltak benne jócskán szívfacsaró jelenetek, így számomra gyanús volt,hogy a srácok közül nem mindenki fog elérni a kalandok végére.

Másrészről viszont nyilván fájó pont,hiszen nekem is az egyik kedvenc sorozatom,illetve karakterem volt,valamint a színész is ragyogóan alakította ezt a szerepet, sokszor improvizált, amelyek benne is maradtak a végső anyagban, így lett igazán Outer Banks Outer Banks, és JJ Maybank talán mindenidők legkedveltebb karaktere. Örökké hiányozni fogsz, JJ! P4L ❤️🫡

dec. 6. 03:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, és hogy a kérdésekre is válaszoljak:

- szerintem abszolút megpróbálnak majd bosszút állni, de van egy olyan sejtésem, hogy időközben annyi mindenen keresztül mennek majd újra, hogy sokkal fontosabb lesz nekik az,hogy méltósággal elfogadják ami történt,mint az, hogy ismét mindenki életet kockáztassák (mostmár egy babáét is), valamint gyilkoljanak. Hiszen ezt már nem lehet meg nem történtté tenni sajnos, a jövő azonban előttük áll.

Valahogy viszont lesz egy igazságszolgáltatás, ebben biztos vagyok. Legalábbis ezt remélem, aztán majd meglátjuk.

- én úgy tudom a forgatókönyv szólt így valóban,hogy JJ meghal majd.

Azonban keringenek olyan pletykák is,amelyek szerint Rudy (JJ-t játszó színész) barátnője roppant féltékeny volt, főként Madisonra (Kie), így a szőkeség úgy döntött,hogy kiszáll.

Alapot adhat ennek,hogy ebben az évadban már a két színész sima ölelkezős jeleneteihez is kaszkadőrt használtak.

Valamint,hogy korábban említette Madison egy videóban,hogy most beszélt Rudyval telefonon, és hogy milyen szomorú,hogy az összeboronálással mindent tönkretesznek az emberek. Nos, ez szerintem alap,hogy a rajongók fűt-fát összeboronálnak,nem újkeletű dolog. Az azonban,hogy ezt két felnőtt barátsága ne bírja ki (amikor mindkettejük párkapcsolatban él) az számomra igen meglepő.

dec. 6. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!