Mi ez a film? Egyszerűen nem emlékszem semmire belőle amire tudnék keresni, a leírásban próbálom nagyjából elmondani a sztoriját a filmnek.
Annyira próbáltam kikeresni, de egyszerűen nem emlékszem semmi keredhető infóra (színészek benne vagy a címe vagy bármi)
A sztori egy az új barbie filmhez hasonló világban játszódik, minden tökéletes, mindenkinek full jó élete van, ilyen retro amerika vájb. A nők otthon vannak, takarítanak, főznek, mindeközben is jól néznek ki. A férj mindig elmegy autóval dolgozni, ám egyik feleség sem tud semmit a munkájukról, hogy mit csinálnak, hová mennek stb. Ez minden családban így van. A nők és a férfiak is barátaik a szomszédokkal, néha össze is gyűlnek valami közös eseményen. A nőknek nem szabad elhagyni a várost, és arra is furcsán néznek, ha valaki nem a megszokott dolgokat végzi. A főszereplők szintén egy ilyen házaspár, ahol a nő elkezd furcsa dolgokat tapasztalni, végül elkezd utána járni a dolgoknak, de egy idő után ez feltűnik a környezetének és mindenki azt hiszi, hogy vele is valami baj van, mint egy másik nővel, akivel hasonló dolgok történtek.
Végül a főszereplő nő követi a férjeket, hogy hová mennek dolgozni és egy ilyen portál szerűséget talál.
Már nem tudom pontosan, hogy kerül oda, de úgy van vége, hogy kiderül, hogy mindenki egy ilyen furcsa altatásban van, így megkjapva a tökéletes életet, melyet a férjek "intéztek" el a feleség megkérdezése nélkül. Ők minden nap kilépnek a szimulációból, mikor mennek dolgozni, ezzel megkeresve a "pénzt" a szimulációra.
Még annyi, hogy mielőtt megnéztem sokan, azt mondták, hogy van egy ilyen feminista beütése a feleség "fellázadása" miatt.
Remélem valaki ráismer, hogy mi ez a film, nagyon hálás lennék <33
Sajnos nem ez az, de köszönöm c:
Ez, amiről én beszélek egy sokkal újabb film, szerintem csak pár éves.
Nincs baj, drágám - 2022-es film
Addig kerestem míg megtaláltam, és szerintem tuti ez lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!