Szerintetek jobb lesz az Agymanók 2. animációs film az előzőnél? Van egy olyan megérzésem, hogy ez film is úgy fog jári, mint a Jégvarázs 2. (Egyszerűen: Kukába fog landolni), mert a mostani angol intrói nagyon betegek.
Szerintem az 1. rész sem volt annyira rettenetesen nagy szám. Elhibazottnak tartom azt a csalingázást a gyerek szervezetében. Olyat hogy valaki valami véletlen folytán elkeveredik és haza kell találnia, láttuk már számtalanszor. Sokkal inkább a külvilággal való kapcsolatra kellett volna koncentrálnia a történetnek.
Nekem a lelki ismeretek sokkal jobbam tetszett.
Attól tartok b*zi lesz a lány, milyen érdekes hogy nem egy fiú lesz az... Ha bzi lesz, meg sem mutatom egy gyereknek sem ezt a mesét.
Sajnos a valóságban is ilyenek a lányok már, fiatalok, és még ez rá tenne egy lapáttal. Lányoknál valamiért nagyon erőltetik ezt a bziságot.
Nekem felnőtt pasiként kedvenc a 2. Jégvarázs, úgyhogy nem általánosítható ez a kukázás. Tapasztalatom szerint pont az idősebbeknek tetszik. Sokkal érettebb film, de én szeretem az elsőt is.
Az Agymanók 2. része is jó lett.
Nem gondoltam volna, de már láttam is azóta. Azt hiszem nem lett rosszabb vagy jobb. Ez lehet dicséret, mert a második részek általában gyengébbek, de lehet kritika is, mert nem tudott fejlődni.
Nagyjából lekövette az első rész szerkezetét. Már nincs meg benne az újdonság varázsa, de a pánik-jelenet hatalmas.
Abban igazam lett, hogy az új érzelmek "jelentéktelen" karakterek lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!