Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek egy filmet/sorozatot....

Keresek egy filmet/sorozatot. Mi lehet a címe?

Figyelt kérdés
Nagyon régen néztem ezért sok mindent nem tudok róla. Egy kórházas filmben/sorozatban kell gondolkodni. Volt egy beteg akit az orvosok kint probáltak kezelni, mert nem akart bemenni egy múltbeli rossz eseménye miatt. Esetleg tudjátok milyen film/sorozat ez? ChatGPT-t probáltam, de nem hozott sikert.

tegnapelőtt 00:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Ilyen szerintem sok egészségügyi sorozatban volt, viszonylag gyakran van, hogy a beteg vonakodik valamiért.

Más infó nincs róla? Karakterek pl?

tegnapelőtt 01:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Vígjáték jellegű volt vagy valami komolyabb??

Hirtelen annyit tudnék esetleg javasolni, hogy keressél rá az orvosos sorozatokra és nézegess képeket róluk. Vagy van top lista és ott a borító képeket, hátha lenne ismerős közöttük.

tegnapelőtt 05:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A Szentek kórháza (All Saints, 1998-2009) c. sorozatban van egy ilyesmi epizód.

S02E28.

[link]

tegnapelőtt 09:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg régebben néztem így nincs nagyon információm róla. 3-asnak köszönöm, majd megnézem.
tegnapelőtt 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Talán a New Amsterdam egyik részében volt vmi hasonló dolog.
tegnapelőtt 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!