Olyan sci-fi filmet vagy sorozatot keresek, ami kevésbé realisztikus, a főszereplő intelligens és kissé különc, mint pl.: Doctor Who?
Figyelt kérdés
2023. dec. 18. 16:21
3/9 anonim válasza:
#2 Nem lehet úgy kérdést kiírni, hogy nem tartalmaz kérdőjelet.
4/9 anonim válasza:
Na azé azt ne mondd má, hogy a DW összes részét láttad már!
Kezd a legelejétől, egyből nem fogod intelligensnek és kissé különcnek gondolni a figurát.
5/9 A kérdező kommentje:
#4 Nem állítottam, hogy végig néztem az egészet, de a klasszikus sorból is láttam szépszámmal, sokat azért nem, mert nem találtam magyar feliratot hozzá. Elismerem, hogy az elején kevésbé volt megkapó a karakter, de nekem ő(k) is úgymond bejön(nek). Egyébként nekem David Tennant A Doktor, leginkább az ő részeihez hasonló hangulatú filmek érdekelnek.
2023. dec. 19. 20:12
6/9 anonim válasza:
5: farscape?
kevésbé realisztikus - PIPA
főszereplő intelligens - hát, ha a NASA-nal dolgozik valaki, akkor talán PIPA
kissé különc - ahova kerül a tag, ott nagyon különc PIPA
de gondolom ezt is láttad már
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, még nem láttam, az indoklást külön köszi.
2023. dec. 20. 22:52
8/9 anonim válasza:
Altered Carbon
Umbrella Academy
Human Instinct
Lost in Space
Humans
Real Humans
Dr Strange
Star Trek
Babylon 5
Battlestar Galactica
Halo
Foundation
Mindegyikben van(nak) ilyen szereplő(k) és elemek.
9/9 anonim válasza:
Lexx. Bár attól függ kit gondolsz itt főszereplőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!