Melyik a kedvenc marvel karaktered?
Mondjátok meg a miértjét is.
.
1-es
Nekem Deadpool.
Én is csak az alap karaktereket ismerem.
Bucky Barnes és Daredevil a legnagyobb kedvenceim.
Mindkét karakter eredettörténete nagyon tetszik, és szerintem a különböző filmekben/sorozatokban is remekül felépítették őket.
Mindkettejükben szeretem, hogy folyamatos csatában állnak saját maguk sötét oldalával is, ami különösen érdekessé teszi őket számomra.
4-es
Most többen én szerintem.
Főleg a Farkassal való közös filmjük után.
Én egyetlenegy Marvel filmért vagyok oda igazán nagyon, amit bármikor újra tudnék nézni, ez pedig az 1998-as Penge, ezért Pengét mondanám, mint kedvenc Marvel-es karaktert.
De a Galaxis őrzőiből Drax beszólásait is igazán szerettem, így még az újabb filmek közül őt mondanám.
Daredevil. Meg a Punisher.
Nekem , nőként nagyon bejön Charlie Cox. Szerintem mendkét karakterhez sokat hozzátesz , hogy ki játsza el. Ben Affleck- et is szeretem,( ugye ő volt Daredevil a mozi változatban kb 20 éve) de ő inkább a Batman nekem mint Daredevil.
3as
Nekem meghoztad kicsit a kedvem az új Daredevil készülő filmhez(vagy sorozathoz) eddig azt gondoltam hogy ez is csak egy unalmas sablon karakter, de amit írtál, jól hangzik.
Így már értelmet nyer a két pici szarv is a maszkján. plusz a piros szín is talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!