Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » HBO Max 4 K prémium van...

HBO Max 4 K prémium van előfizetve és csúnya a képe a 4k tévén?

Figyelt kérdés

Vettem egy Samsung S90D 65 colos tévét, elofizettem a Max premiumra, a netem Telekom 1000 megás, más streaming gyönyörű képet ad, de az HBO max zajos, hangyás, az apró képpontok örökké mozognak mint régen a fekete fehér tévé amikor éjszaka úgy hagytuk tudjátok.

Az összes módosítást,frissítést, gyári beállítások visszaállítását, app törlés újra telepítést, gyorsítótár törlést minden kipróbáltam.

És ugyanolyan csúnya. A maxot hívtam de semmit nem mondott nem tudják mi miatt lehet.

Szerintetek?

nov. 9. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:

A Max egyik legnagyobb kritikája volt pár éve, hogy alig van rajta 4k tartalom. Tehát az, hogy jogosult vagy az ilyen felbontású dolgokat nézni, annak az is feltétele, hogy legyen ilyen tartalom. A 1080p-t már a tévé fogja felskálázni, az nem változik 4k-vá.

A másik, hogy minden Max tartalom kivétel nélkül ilyen minőségű, vagy pont belefutottál valami olyanba ahol ez egy esztétikai megoldás? Pl. Walking Dead erősen zajos képű gyárilag.

nov. 9. 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy már az 50 gigás 1080p BD lemez is egy durván tömörített tartalom, ne legyenek kétségeid afelől, hogy miért olyan szarok a max-os 15-25 gigás 4K tartalmak. Szarrá van tömörítve, értelmezheteglen gagyiság.
nov. 9. 14:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Aha értem!

Amúgy az volt a gond, hogy a Telekom settop box lerontotta a maxot, netflixet.

nov. 9. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!