Miért éri meg nCore prémiumra előfizetni?
Kell jozzá egy kliens, Utorrent, Bittorrent, vagy mobilon Flud..
Régebben sms el lehetett előfizetni, most bankkártya is kell, épp most néztem ebben a seedkötelezettség nélküliségben nem tudok eligazodni, mert a prémiumnál már nem írja, máshol meg igen.
De alapvetően Te tudod, ha vissza tudod seed elni, 48 órán át benne kell hagyni a kliensbe, akkor végülis tökmindegy, ha jó a neted
"És hogy lehet filmeket letölteni?"
Olvasd el a WIKI-t az oldalon! Minden részletesen le van írva.
Hasonlót szóltam..
Ha van normális neted, annyival jobb hogy 5.000 egy meghívó, nem 15.000 pont.
Amúgy ha van helyed, neted, 48 óra alatt visszacsordogál.
Sziasztok!
EGY KIS PONTOSÍTÁS!
A prémium előfizetés egy nagy átvágás,1.előnye van:A meghívó pontbeváltás! 15.000 pont helyett 5.000 pontba kerül 1.meghívó!
A filmeket ugyan úgy vissza kell osztani 1-es arányig vagy 48.ó.seed idő lejártával törlődik a hit'n'run rendszeréből,ez sem pontosan igaz minden torrentre, a régi toriknál a nagy mennyiségű adatoknál nem így van, én 2. hete vettem 1.éves előfizetést mert az volt a legkedvezőbb számomra.
Én így jártam!!!
Letöltöttem egy több évados(2001-2012)sorozatot 720p-ben ami 560 GB. mennyiségű terjedelem volt,(gondoltam én mivel prémium csomagom van kitörlöm másnap mert kell a hely, így is tettem!!!!) igen ám de, ismét le kellett töltenem azt a nagy mennyiséget még pedid azért hogy meglegyen az a bizonyos 240.ó.seed kötelezettségem mivel ottmarad HNR-be kitörlés után és a prémium lejárta után 1.év múlva ismét vehetek megint egy másik előfizetést mivel nem tettem eleget a követelményeknek! Magyarúl ez azt jelenti ha nem tartod be az előírtakat akkor folyamatosa veheted minden évben a prémium csomag előfizetéseket mindaddig amíg vissza nem osztottad 1-es arányig vagy mint nálam a 240. óseed időt le nem telt! Már 20.napja vagyok seed-ben mivel nem tudom napi 24.órában seedelni a torrentet, idáig visszament belőlle 105.GB.és még 20.ó.van hátra,aztán kitörölhetem büntetés és foly.prémium vásárlás mentesen! ENNYIT A PRÉMIUM VÁSÁRLÁSRÓL ÉS A KEDVEZMÉNYEKRŐL!!SZIASZTOK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!