A Kiút című sorozatban miért ilyen zs kategóriás színészek vannak?
Figyelt kérdés
Maga a sorozat teljesen rendben van, de a rengeteg szereplő közül van kb 2, aki ér valamit.
Egyik a Michael a Lostból, a másik meg az informatikus gyerek. A többi szereplő szerintem elég gyatra .
nov. 7. 20:00
1/4 anonim válasza:
Zs kategóriás sorozatba nyilván nem kerül komolyabb.
2/4 anonim válasza:
Szerintem még a dombteteji hippikört vezető öreg mama is jól játszik, de egyébként igazad van, tényleg gyatrák a színészi teljesítmények sajnos.
3/4 anonim válasza:
A mellékszereplők olyanok amilyenek, de nem ők viszik a sorozatot és így is élvezhető. Gondolj bele mekkora lenne a költségvetés ha minden szereplő felső kategóriás lenne.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem csak a szereplőkkel van baj, hanem azzal, hogy nincs normális forgatókönyv, szövegírás, nincs fogva a kezük önmagukban meg nem tudnak olyat improvizálni mint egy A kategóriás színész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!