Ez melyik film?
Figyelt kérdés
Most láttam nemrég de a címét nem tudom. Arról szól hogy egy anyuka él a kislányával vidéken, és odakoltozik a régi barátja, akinek már van menyasszonya. A menyasszony (szőke a lány) meg van győződve arról, hogy a pasija és a főszereplő nő kavarnak. Aztán a pasi anyjával ki akarják őket rakni a hazukbol, de végül lebuknak és a nő apja is összejön a pasi anyjával. Még a nő is a pasival. Ja és a kislányt az apja is ott van. Bocsi ha nem érhető, nem tudok neveket meg semmi...nov. 5. 16:35
1/8 anonim válasza:
Nem kevered valamivel és a Stoker/Vonzások a film, amire gondolsz?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem. De azért köszi. Ha az segítség akkor múlthét hétfőn láttam sszem a Storyn
nov. 6. 14:55
3/8 anonim válasza:
Hú, ha meg tudnád egészen pontosan mondani, hogy melyik nap volt, melyik csatornán és kb. hány óra környékén, akkor azért könnyebb lenne... :D
4/8 anonim válasza:
Szerintem erre gondolsz:
A Parkallee hölgyei - Őszi vihar
5/8 A kérdező kommentje:
#4 nem az sajnos :(
Annyi még eszembe jutott hogy a főszereplő nő pék. Svédországban játszódik.
#3 október 26(asszem az volt hétfő😅) 7óra körül kb 9ig a Story4en
nov. 6. 18:06
6/8 A kérdező kommentje:
Bocsi 28adika
nov. 6. 18:07
7/8 anonim válasza:
Aznap ezek mentek ott:
Három randi az örökkévalóságig
Álom és szerelem: Inga Lindström: Hab a tortán
A Parkallee hölgyei - Őszi vihar
Ez a három film volt akkor.
8/8 A kérdező kommentje:
Uuu a második az!!!N Köszönöm szépen!🥰
nov. 7. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!