Potyautas c. film vélemény?
6 alatt nem nagyon nézek filmet, IMDB pont szerint.
Neked tetszett ?
Az az 5,7 reális... wishes alien film, de egész korrekten megcsinálták, nem a gagyi ZS kategória semmiképp sem. Horrorban ez az 5,7 egész jónak mondható.
Én elvoltam vele, nem bántam meg, hogy anno megnéztem, de kizártdolognak tartom hogy az életben rápillantsak még egyszer 😃 így is már meg kellett néznem képen, hogy mi ez, mert címről nem ugrott be. Felejthető film, de úgy jó volt akkor, hogy volt mit nézni. Ennyi. Aki nem látta, meg szereti ezt a stílust, az nem fogja megbánni szerintem, bár lehet a felét végigtelefonozza 😃
3, Nekem eddig jó irányadó volt, de mondj egy 5 pontos IMDB filmet, amit vétek kihagyni nyugodtan ha gondolod, Én csak azt mondtam hogy Nekem jó irányadó hogy a 6 alatti IMDB filmek, sorozatok kihagyhatók.
4, viszont érdekesnek hangzik, megnézem,legalábbis elkezdem majd, köszi !
*De 6 felett már vannak olyanok pl amik nekem baromira bejönnek, akár 8-9 pontot is adnék rá, pl:
Nekem tetszett, pont azért amit a 4. hozzászólásban a kérdező leírt. Lassabb menetű, kicsit a régi scifik hangulatát hozta ez magával
Spoiler azoknak, akik nem nézték meg:
Mondjuk az a jelenet, amikor átmennek az "inga" másik oldalára és nem kötik magukat a hajóhoz, ott a hajamat téptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!