Potyautas c. film vélemény?
tegnap 21:27
2/6 Kedves Vezető válasza:
6 alatt nem nagyon nézek filmet, IMDB pont szerint.
Neked tetszett ?
3/6 anonim válasza:
2. Na..., az "ájemdíbí" pontozása olyan, mintha a Gyakorin kérdeznéd a népeket, hogy szép nő e XY színésznő. Akármilyen fullos, leköpködik.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a kérdést, nekem mondhatni nagyon tetszett, egy nagyon hangulatos film. Serintem nagyon sokat hozzatesz, hogy a radio egyoldalúságával, a film "lassúságával" es a zenével még inkább érzékeltetik, mennyire egyedül vannak. Nagyon felüdítő egy olyan űr scifi, ahol se polipszörnyek se űrháborúk nincsenek, csak 4 szereplő egy morális dilemmával.
tegnap 22:13
5/6 A kérdező kommentje:
Én ajánlom megnézésre, ha szereted az erkölcsi dilemmákat, illetve az űrt mint helyszínt.
tegnap 22:13
6/6 anonim válasza:
Az az 5,7 reális... wishes alien film, de egész korrekten megcsinálták, nem a gagyi ZS kategória semmiképp sem. Horrorban ez az 5,7 egész jónak mondható.
Én elvoltam vele, nem bántam meg, hogy anno megnéztem, de kizártdolognak tartom hogy az életben rápillantsak még egyszer 😃 így is már meg kellett néznem képen, hogy mi ez, mert címről nem ugrott be. Felejthető film, de úgy jó volt akkor, hogy volt mit nézni. Ennyi. Aki nem látta, meg szereti ezt a stílust, az nem fogja megbánni szerintem, bár lehet a felét végigtelefonozza 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!