Lélekmelengető, szép képi világgal operáló filmek?
Figyelt kérdés
Nem szirupos csöpögős film,nem is agyament kategória. Olyan kellene ami szép tájakon játszódik,vagy akár városban is,de maga a képi világ kellemes. A szereplők,de legalább néhány, legyenek kidolgozottak. Szép,lassú,nyugodt filmeket keresek,amiknek van mondanivalója,és megmelengeti a lelket.tegnap 15:21
2/8 anonim válasza:
Hát, nem biztos hogy bejön, mert nem épp "lélekmelengető", de a képi világa a Pi élete c. filmnek fantasztikus.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A lélek melengetés fontosabb,mint a képi világ. Ameliet ismerem,nagyon szeretem,a másikat megnéztem,miről szól,de nem igazán erre vágyom. Azt elfelejtettem írni,hogy ne legyen nagyon elrugaszkodott a valóságtól. Tigrissel egy csónakban utazni eléggé az. Na meg ha nem lélek melengető,inkább nem. De azért köszönöm. Remélem jönnek még ajánlások!
tegnap 21:41
4/8 anonim válasza:
Akkor legyen a Straight Story, bár ez is egy érdekes kategória, de ne tévesszen meg a dráma besorolás :
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Hú,most már biztos megkapom a válogatós jelzőt,de nem szeretem a majmokat. 😅 A straight story viszont nagyon megkapta a figyelmem,meg fogom nézni!
tegnap 23:01
7/8 A kérdező kommentje:
Na meg ha jól tudom Diane-t megölték. Nem igazán szívmelengető sztori.
Egyébként respekt hogy Halloween ellenére senki sem lőtte el gyenge poenkent egy horrort sem,mint szívmelengető kellemes film .
tegnap 23:02
8/8 anonim válasza:
Én sem kedvelem a majmokat, bár a filmet láttam valamikor. A Straight Story viszont nálam 10/10 !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!