Benhur1959 kérdése:
Csak szerintem jobb a De níros taxisofőr mint a tod philipszes joker?
Figyelt kérdés
okt. 30. 19:46
1/4 anonim válasza:
Nyilván nem vagy egyedül ezzel a véleménnyel a világon, viszont nekem a Joker jobban tetszett.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is jobb, tulajdonképpen a Joker nem sok újat mutat, ha valaki látta a Taxisofőrt és A komédia királyát, mert nagyrészt azokra épít.
A fő különbség, hogy a Scorsese fent említett filmjei érettebb, szofisztikáltabb alkotások.
Egyébként a Joker sem rossz film, kimoetensen összerakott, és magával tudja ragadni a nézőt (legalábbis velem megtörtént), de a mondanivalója részben kimerül a "gazdagok rosszak és elnyomják a szegényeket" gondolatában.
A siker pedig kb. annak köszönhető, hogy Joker lett a főszereplő, ami egyébként semmit nem befolyásol, egy random humorista is lehetett volna, a film ugyanúgy működne, ellenben sokkal kevesebben nézték volna meg.
3/4 A kérdező kommentje:
Persze,nyilván a jóker név,karakter miatt lett ennyire népszerű,a taxisofőr földhöz ragadtabb,emberibb,manapság még egy drámába is szuperhős kell
okt. 30. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!