Léteznek még olyan izgalmas sorozatok, mint a Lost?
Tudom, hogy nagyon elk*rták a a végére, de az első pár évadban szó szerint f*stam össze magam, annyira izgalmas volt. A manifest már nem tudott ilyen magasságokba felérni, bár az sem volt rossz.
Biztos vagyok benne, hogy még vannak hasonlóak, amiről eddig nem hallottam. Ezer millió szekér hála mindenkinek. Isten áldjon csak Izraelt ne.
Westworld
https://www.youtube.com/watch?v=0JzeaRmEoWA
Négy évadról tudok, az utolsót még nem láttam, mert az HBO levette a platformról ahogy HBO GO majd HBO Max lett, most meg simán Max. Majd Ncore-ról valamikor pótolom. De az első három évad tetszett, tudom, ez szubjektív vélemény. A sztori röviden, hogy van egy hely, ahová a pénzes emberek szórakozni járnak, itt ezen a helyen kiélhetik vágyaikat a gazdákon (robotokon. Igen, azokat a vágyakat is), olyan emberekké válhatnak, amik a való életükben sohase lehettek. A gazdák tudatát pedig minden egyes nap végén törlik, hogy a következő nap ugyanazt a programot futtassák. De egyes gazdák elkezdenek furcsán viselkedni.
"Szilaj gyönyörnek a vége is szilaj"...
4
ezt a sorozatot tobbszor ha nem 3x kell visszanezni, hogy megertsd. az elso evadban amikor talan emlekszel dorothy lecsap az arcarol egy legyet, a 4. evadban majd lesz jelentosege, nagyon, sot mar maga az 1. evadban is, ezt talan nem spoiler, de ezt lehet nem vetted eszre megint, megkerdezi bernard dorothy-tol, hogy megolne-e valaha egy "elo dolgot". Ebbol gondoltam, a legy igazi volt-e? Aztan 1. evad szinten bernard kerdezi dorothy-tol hogy inkabb mint az evolucio kerdeseket tenne fel a kornyezeterol vagy biztonsagban maradna. Ezt radbizom.
Ennyi. ez nem spolier csak egy hint. Ezt en sem vettem eszre pedig, csak igy utolag. Es tobbszor megjelenik a legy a sorozatban, elsoben (is?) vegig, csak kb 1 - 2 alkalommal, nem hiaba mondta elso sorozatban Ford, hogy nem az erdekli a vendegeket, hogy kik ok, felfedezzek magukat, hanem ez a story Lee sizemore-t irja le, hogy ki o. Es elarulta Ford, valahol mar nem emlekszem, hogy a vendegeket a reszletek, az aprosagok erdeklik.
Majd ezekre, hogy ez az eleje vagy a vege-e, es hogy minek. 4. evadban valaszt kapsz.
A West 2. Évada fos, de a 3, és a 4 sztm eléggé ott van, főleg a 4 :)
Sajnos nem hiszem hogy folytatják pedig pont olyan a vége, hogy lehetne.
Persze szubjektív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!