Kérlek, ajánlanátok nekem tini dráma sorozatokat? Főleg fantasy érdekelne, illetve olyasmi, ahol valami gyilkosság/rejtély történik, de ha van egyéb nagyon izgalmas sorozat tippetek azt is szívesen fogadom. Köszönöm,sziasztok!
Ami fontos:
-Legyen összefüggő a történet, ne epizódonként legyen más a sztori.(mint például Castle, CSI, stb.)
- Ne legyen kórházas sorozat.
-Ne legyen túl régi (max. 90-es vége, 2000-es évek eleje körüli, vagy utáni 2000 utáni.
-Ne legyen k-dráma, koreai sorozat azokat, annyira nem szeretem.:(
-Élőszereplős legyen, ne animációs vagy anime.
-Ne ilyen Disney Channel sorozat legyen.
-Inkább legyen szinkronos, de a felírat sem gond.
-Ne szappanopera/telenovella legyen.
Amiket eddig láttam: (ennyi jutott eszembe)
Tinifantasy/sci-fi:
-Star-crossed
-Nine lives of Chloe King
-Shadowhunters
-Shadow& Bone
-Teen Wolf
-Vampire Diaries
-The originals
-Legacies
_-The 100
- Ravenswood
-Fate-Winx saga
- Light as a feather
- The order
- Chilling andventures of Sabrina
- Locke& Key
- Cursed
- Beauty and the beast
- Tell me a story
- Smallville
- The Gates
Tini sorozatok:
-Gossip Girl
-Ginny&Georgia
-One tree hill
-Narancsvidék (O.C)
- Life sentence
- Dive Club
- Katy Keene
- Looking for Alaska
- Famous in love
- Switched at Birth
- Euphoria
- Summertime
- Üdvözöl az éden
- Spinnig out
- Flesh and Bone
- Tiny pretty things
- Kitz
Rejtélyes nyomozós tini sorozatok
- Pretty Little Liars
-Pretty Litlle Liars- Perfectionist
- Pretty little liars-original sin
- Wednesday
-Cruel Summer
- Clique
-13 reasons why
- A-list
- One of us is lying
- Blood& water
Nem tinisorozat, de már láttam:
-Ghost Whisperer
- Money Heist
- Prison Break
- Once upon a time
- Once upon a time in Wonderland
- Reign
- Merlin
- Fallen
- Supernatural
- Charmed (Bűbájos boszorkák)
- Desperate housewives
- The witcher
-You
- Chernobil
-Borgias
-Soundtrack
-Sleppy Hollow
- Game of thrones
- House of the dragon
- Sex Life
- Brigerton
- Emily in paris
- Lucifer
- I-land
Előre is köszönöm a segítséget! Remélem, másnak is adtam jó sorozat tippet. :)
Én a Kínosra tudok csak most gondolni hirtelen, amit nem láttam a listán. Nagyon szokszor végignéztem az összes évadot!
Aztán amit még szerettem, az az OUAT! Amikor újranéztem, sok rész unalmas volt, de első nézésre nagyon élveztem.
Meg a Glee-re nem igazán emlékszem, de tudom, hogy valameddig néztem, és élveztem.
Most kezdtem el nézni a minap az XO Kitty-t is, egyenesen rosszra számítottam, de rövidek a részek és elég jól elszórakoztat.
Ha még eszembe jut valami, írok!
Plusz, ha esetleg filmeket ismersz, amik romantikusak és fantasyk, örülnék, ha megdobnál címekkel privátban<3
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszokat.Nagyon jó tippeket írtatok. Sokat segítettetek. :) Várom a további válaszokat is. Mindenkinek ment a zöld pipa.:)
Kedves #4-es: Az Once upon a time-ot láttam és nagyon szeretem.:) Nagyon jó sorozat, bár az utolsó évad nem tetszett annyira. A többit még nem láttam, mindenképp megnézem őket. Köszi a tippeket! :)
Kedves #5- ös Az új verziót nem láttam még, nem mertem elkezdeni, mert féltem, hogy csalódás lesz, mert az eredeti verziót imádom, de köszi belenézek.
Superman és Lois
van benne tinidráma rész is a gyerekeik miatt
Riverdale
Én még sosem
One piece (kicsit furának tartottam előzetes alapján, de én nagyon-nagyon megszerettem.)
Outer banks (Az eleje nem igazán tetszett (az első 2-3 rész), de aztán olyan jól beindult, meg nagyon megkedveltem a szereplőket.)
Stranger Things
Most lett vége a Percy Jackson sorozat első évadának. Egy kicsit fiatalabbak benne a szereplők, mint a leírt sorozatokban, de nekem nagyon tetszett.
Ha szeretted a Bridgertont, akkor ajánlom a spin offját: Sarolta királyné.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!