Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik karaktert szereted a...

Melyik karaktert szereted a legjobban? (vámpírnaplók)

Figyelt kérdés

okt. 27. 17:31
A kérdező szavazást indított:
Elena
Damon
Stefan
Bonnie
Caroline
Katrine
Matt
Jeremy
Klaus
Rick
12 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem tudtam minden karaktert betenni a szavazásba, szóval, ha szerintetek a legjobb kimaradt, akkor sorry és írjátok meg a nevét. <3
okt. 27. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Elena wow, hát ezt nem gondoltam volna, számomra annyira rém idegesítő és hasznavehetetlen egy karakter volt végig, totál azt hittem másnak is

Alaric sajnos lemaradt, azt jelöltem volna, de így Damon maradt

okt. 27. 18:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Ott van Alaric az alján Rick-ként. És szerintem Elena nem volt végig hasznavehetetlen
okt. 27. 19:51
 4/4 anonim válasza:

Páran megfogtok kövezni, de Elena nem volt olyan rossz ameddig nem volt Damon - nal együtt. Utána teljesen rossz irányba ment át. Nagyon az emberek torkán akarták lenyomni ezt a Delena szálat...pedig ha könyv alapján mentek volna akkor Stelena lesz. Valahogy ők nekem hitelesebbek voltak mint a másik páros, az totálisan mérgező volt.

Sajnos Amara - ból se kaptunk sokat pedig szívesen néztem volna meg, hogyan is fejlődik annyi év zártság után. :/ Katherine - t sajnáltam, hogy annyira jól fel volt építve és elcseszik. :(

okt. 29. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!