Melyik film volt nektek az amiben a legjobban sajnáltátok ha meghalt egy bizonyos karakter?
Az Easttowni rejtélyek sorozatban Colin Zabel detektív. Ráadásul olyan váratlan fordulat volt a halála, hogy arra nem is számítottam.
Meg a Remény rabjai filmben Brooks, az idős ember aki öngyilkos lett a börtönből való szabadulása után. Azt minden alkalommal megkönnyezem, pedig láttam már párszor a filmet.
Matters of the Heart Egy 1990-es film.
Gakkougurashi! (School-Live!) Ez egy anime sorozat. Horror.
Benjamin Button különös élete
Túl a fenyvesen
Michael (1996)
Godsend - A teremtés klinikája
Angyalok városa
Marley meg én
*Michael - az jó hogy visszahozza a kutyát az életbe, de jó lett volna, ha Ő is életben marad!
*Godsend - ok, hogy klónozás útján újra ugyanaz a gyerek születik meg, de akkoris: eltemetik az eredeti fiút, és csak úgy hátrahagyják, távoli helyre költözve...
Glades -tengerparti gyilkosságok.
Nem tudom, hogy van-e folytatás, az utólsó részben lelövik a főszereplőt, dől belőle a vér és próbálja elérni a telefonját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!