Kedves Vezető kérdése:
Valami ezekhez hasonló, vagy szimplán jó sorozatot tudtok ajánlani ?
Figyelt kérdés
See
Trónok Harca
Paraziták
3 Test Probléma
Periféria
Westworld
Boys
Eastowni rejtélyek
Köszi!
okt. 27. 17:26
11/25 anonim válasza:
És ha már ázsiai misztikus sorozat, akkor tehetsz egy próbát az „Alice in Borderland”-del is, szintén Netflix.
12/25 anonim válasza:
Sweet home, dél koreai apokaliptikus-horror sorozat.
13/25 anonim válasza:
Ha tetszett a Trónok harca ajánlom, hogy néz rá a "Shogun"-ra :)
14/25 A kérdező kommentje:
Tetszett, okés, azért is jött be, részben a See, Én meg azt ajánlom, nagyon dark, brutális, misztikus.. 🙃
okt. 30. 15:23
15/25 Moyralove válasza:
Hannibal Mads Mikkelsen
Killing Eve
The Glory Dicsőség
Gannibal japán
American Horror Story 11 kivéve
Hogyan ölnek a nők az is nagyon jó
16/25 anonim válasza:
Breaking Bad-et nagyon ajánlom,a televíziózás törtenetének legnagyobb sorozata.Függőséget okoz
17/25 A kérdező kommentje:
Igen, azt ledaráltam 😁
Köszi
dec. 26. 06:38
18/25 anonim válasza:
Better Call Sault is?Ha a Breaking Bad-et szeretted,a Better Call Sault imádni fogod,nem fogod tudni kikapcsolni
19/25 anonim válasza:
#18: „...nem fogod tudni kikapcsolni”
Én ebben azért nem lennék annyira biztos. A Breaking Bad után elkezdtem nézni a Better Call Sault, de az már egyáltalán nem tudott lekötni. Talán ha BB-t lezárták volna a 3.-4. szezon után, de így már egy kicsit sok volt a jóból...
20/25 A kérdező kommentje:
Belenézek, de igazából a 2 Fő karakter, és útjuk volt az ami a legjobban a kanapéba tapasztott
dec. 26. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!