Mi ennek a mesének a címe? Valaki segítsen!
Figyelt kérdés
Kicsi gyerekkoromban volt meg videokazettán, kb. 2000 környékén.
Volt benne egy (ha jól emlékszem herceg) fiú, aki nagyon kicsi növésű volt, elfért mások tenyerében. Neki volt egy hosszú szőrű fehér-szürke kutyája. Van olyan emlékem, hogy a kutya hátán "lovagolt".
Voltak benne tündérek is, akik valami réten voltak, és virágtrónokon uralkodtak. A többi részletre, a sztorira nem emlékszem.
Légyszi segítsetek, mert már olyan érzésem van, hogy ez nem is létezett, csak halucináltam.
okt. 25. 09:34
1/4 anonim válasza:
Tehát ez nem könyv, hanem valamilyen animációs film? Esetleg a Hüvelyk Panna, Hüvelyk Matyi, Nills Horgerson, A kis herceg?
2/4 anonim válasza:
Nem láttam még a Neverending story-t, de abban van ilyen kutyaszerű sárkány (azt hiszem), amin lovagol a kissrác. Hátha...
3/4 A kérdező kommentje:
Válasz az elsőnek: igen, animációs fim
okt. 27. 18:48
4/4 anonim válasza:
Olyat találtam hogy tündérek 1999 ez van vhsen de nincs benne kutya a képeken. Vagy kicsit animés a belle és sebastien de az meg sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!