Valaki segítsen melyik ez a film!?Nagyon régóta keresem de hiába úgyhogy ti vagytok a végső reményeim
Figyelt kérdés
Szóval egy gimis/fősulis témájú film ahol a diákok egymással versengenek hogy év végén ki lesz a 3 legjobb tanuló. Van benne egy srác aki nem túl jó tanuló de a tanár hatására elkezdenek javulni a jegyei,majd a végső teszten a 4.legjobb eredményt írja, de a tanár mivel többet lát bele meghamisítva az eredményt harmadikként hozza ki,de végül kiderül hogy csalt és mindvégig puskazott,a zárójeletben a már korosodó tanár csonakázik és meséli kvázi a történetet
Bocsi ha kicsit hosszú lett és helyenként pontatlan, csak egyszer láttam a filmet és az sem ma volt, szóval ha ebből valaki rájött akkor kérem segítsen
Még annyi hogy nem egy mai filmről van szó
2023. ápr. 16. 22:13
2/3 anonim válasza:
(Sulimoziban pont ezt készülünk megnézni egyébként. Még fősulis koromban mutatta egy tanárom, azóta is nagyon szeretem.)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ, őszintén nem gondoltam volna hogy bárki rájön ennyiből, de ezek szerint akkor annyira mégsem emlékszem rosszul a film történetére
2023. ápr. 17. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!