Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedvenc Oscar-díjas...

Melyik a kedvenc Oscar-díjas filmed a kilencvenes évekből?

Figyelt kérdés
okt. 19. 11:59
A kérdező szavazást indított:
Farkasokkal táncoló (1990)
A bárányok hallgatnak (1991)
Nincs bocsánat (1992)
Schindler listája (1993)
Forrest Gump (1994)
A rettenthetetlen (1995)
Az angol beteg (1996)
Titanic (1997)
Szerelmes Shakespeare (1998)
Amerikai szépség (1999)
12 szavazat
 1/3 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Tízből hetet láttam, közülük talán a Titanicot szerettem a legjobban.

Illetve Spielberg akkora zseni, hogy ő külön kategória, ekkor volt a csúcsán, de sose tudott igazán nagy filmet csinálni, és ez nagyon dühít. A Schindler listájának egyes szakaszai verik az összes filmet, de az összkép sose működik.

okt. 19. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindet láttam a felsoroltak közül, s bár a maga nemében szinte kivétel nélkül nagy film, mégis ebből a listából számomra a Rettenthetetlen a legnagyobb! Hibátlan alkotás!
okt. 19. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:
A Forrest Gump, már csak a nosztalgia miatt is, és mert Tom Hanks a kedvenc színészem. De a Farkasokkal táncoló is nagyon tetszett. A rettenthetetlen, a Szerelmes Shakespeare és a Titanic nem tetszett, a többit még nem láttam.
okt. 20. 18:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!