Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki elmondaná, hogy a...

Valaki elmondaná, hogy a Fűrész című filmnek mi a lényege?

Figyelt kérdés
Tehát van valami mondani valója vagy csak a Jigsaw elmebeteg és öli az embereket?
2010. nov. 4. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Van: azokat az embereket rabolja el, akik nem értékelik az életüket (legalábbis az első részben) és nem öli őket, hanem esélyt ad, hogy értékelni tudják az életüket(ennek ellenére van pár olyan csapda, amit szerintem lehetetlen túlélni)
2010. nov. 4. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát mondani valónak én azt szőrtem le, hogy Jigsaw, azért gyilkol, hogy megtanítsa az embereket az élet tiszteletben tartására. Olyanokat vesz célba, akik nem tisztelik eléggé az életet, és velük játszatja végig a játékot.

Mondanivalója véleményem szerint : Tiszteld az életedet, ami megadatott!!!

2010. nov. 4. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Azokat rabolja el a "Fűrész" aki mondjuk bankrabló vagy nem tudom és ilyen csapdákat állít elő hogy többé ne raboljon vagy nem tom
2010. nov. 9. 10:12
 4/4 anonim válasza:
légyszi mondjátok már meg hogy a film végén miért mondja valaki hogy GAME OVER ?????
2012. máj. 30. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!