Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az új Joker filmből miért...

Az új Joker filmből miért csináltak musicalt?

Figyelt kérdés
Sokan arra számítottunk, hogy egy őrült hangulatú, pszichós, Harley Quinnes tombolás lesz, erre azt látjuk, hogy a tetőn táncikálnak és énekelnek.

okt. 13. 02:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a rendező nem akarta, hogy a warner szuperhős filmek rendezésére kényszerítse a Joker sikere miatt, ezért gyorsan csinálta ezt a szart, hogy ne kelljen többé szuperhős filmek közelébe mennie.

Illetve régebben volt egy olyan teória, hogy nem akart Joker filmet csinálni, de a stúdió nem volt máshogy hajlandó támogatni a munkáját és ezért lett a filmje Joker. De többször elmondta, hogy nem érdekli a képregényes dolog. Szóval lehetett bosszú is az egész: ha nem engedik, hogy megcsinálja a saját sztorijait, akkor a stúdiónak is fájjon.

(Amúgy ez gyakori. Az ilyen írók, rendezők gyakran vannak kényszerítve arra, hogy olyat csináljanak, ami nem érdekli őket, ezért alakítják át a saját ízlésükre és ezért van annyi szar adaptáció, folytatás, stb. A stúdiók nem fogadják el, hogy valaki nem népszerű franchise-on akar dolgozni, az írók, rendezők frusztráltak, hogy olyasmit kell alkotniuk, amit nem akarnak és ezért van annyi fura film és sorozat, amin látni, hogy az alkotója is utálja az alapot.)

okt. 13. 03:49
 2/4 Kedves Vezető ***** válasza:
100%
Már akkor halálra volt ítélve, mikor bejelentette hogy zenés fos lesz.
okt. 13. 09:46
 3/4 A kérdező kommentje:

"Szóval lehetett bosszú is az egész: ha nem engedik, hogy megcsinálja a saját sztorijait, akkor a stúdiónak is fájjon."

Csakhogy a rajongóknak is fájni fog

okt. 13. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

Oké, de részben a rajongók hibája is, mert a stúdiók az ő igényeiket akarják kiszolgálni.

Nekem is kicsit elegem van már a képregény/szuperhős rajongókból, mert vagy valami képregényfilm vagy képregénysorozat vagy megpróbálják képregényesíteni (lásd netflix the witcher, aminek a showrunnerje egy képregénysorozatos és szemét is az egész). A stúdiók csak a képregényrajongók érdekeit akarják kiszolgálni és aki mást akar csinálni vagy nézni, az mostanában le van tojva és be kell érnie ezekkel az amerikai képregényesített sztorikkal.

Szóval én megértem, ha ezért cselekedett így és vele vagyok. Minden nagy felkelés belülről indul és ha egyszer fellázadnak producer uraik ellen, akkor az oldalukon fogok harcolni a rajongók ellen. #mostmárelég

(Ugyanúgy a videojátékoknál, ahol mindenki a következő fortnite-ot akarja megcsinálni, itt meg mindenki a következő mcu multiverzum akármit.)

okt. 13. 21:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!