Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek hogy tetszik a Transform...

Kinek hogy tetszik a Transformers: One című film?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy itt megbeszélhetnénk a filmmel kapcsolatos gondolatainkat, véleményeinket.

(Aki még nem látta a filmet, az feltétlenül nézze meg, mert nagyon jó!)

#mozi #animáció #One #Transformers #Transformers: Egy #Transformers: One
okt. 10. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszett, de részben azért, mert a legelső előzetes, amit olyan sok negatív visszhangot kapott, már előre ellőtte az irritálóbb poénok némelyikét.

Lassan húsz éve vártam egy olyan új Transformers filmre, amire végre rá lehet mondani, hogy igen, ez az "igazi". Eddig ez áll a legközelebb ehhez az elváráshoz.

Furcsa volt, hogy a megszokott eredetmítoszt hogyan értelmezték át. Ebben a világban Megatronus hősként halt meg és nem lett belőle a Bukott. Ez kicsit olyan, mintha egy Biblia feldolgozásból kihagynák a bűnbeesést. De ez egy új, leegyszerűsített filmuniverzum, amiben nem akarták túl sok háttérsztorival összezavarni a nézőket, így szerintem a legtöbb változtatást meg lehet bocsátani.

okt. 13. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszett! Végre egy animáció és nem előszereplős film -az idegesítő emberek nélkül! Kibertron fantasztikusan nézett ki! Iakón város, a metró meg a vonat. A robotokban több volt az érzelem, mint az élőszereplős filmekben. Most sem tudom elhinni, hogy 40 éves a Transformers! (én 41 vagyok)

Igaz, hogy a poénok gyerekesek voltak, de akkor is jól sikerült az egész. Nagyon jónak találtam a sztoriját. Azért kicsit sajnáltam, hogy a G1-ből ismert robotok közül sokan a háttérben szerepeltek, alig volt szövegük. Gondolok itt Riadóra, Racsnira, Napcsillantóra, Acélfejre, Villámcsapásra, stb. Voltak, akik nem szerepeltek. Inferno, Sziklaugró neve szerepelt a versenyben, de nem láttam őket. Az Álcák közül a kazibotokat hiányoltam.

Azért egy picit furcsa volt nekem, hogy a fenti autobotok bányászként dolgoztak. Aki jól ismeri a régi képregényt és rajzfilmet, az tudja, hogy Jazz zenész volt, Kerék feltaláló, Fortyogó tervezőmérnök, Riadó biztonsági főnök a tűzoltóságnál és a többi.

A tervek szerint ebből az animációból trilógia lesz. Nagyon bízom abban, hogy a folytatásban többet mutatnak majd az ismert robotokból.

okt. 13. 16:23
 3/6 A kérdező kommentje:

2, én is imádtam ennek a filmnek a képi világát. A Kibertron annyira gyönyörű volt és élettel teli, a szereplők pedig végre tényleg összetett lelkivilágú lények voltak.

A bányászként dolgozó autobotok nekem is furcsák voltak egy picit, főleg Orion.

Nagyon remélem, hogy lesz folytatás, mert számomra ez a film végre megteremtett egy kedvező irányt.

okt. 14. 13:56
 4/6 A kérdező kommentje:

1, szerintem is ez az eddigi legjobb Transformers film.

Nekem amúgy még tetszett is, hogy ezúttal nem Megatronus volt a " nagy rosszfiú" a filmben. Számomra ő mindig is egy tragikus gonosznak tűnt, hiszen több változatban is megöli a saját szerelmét, ami miatt teljesen összeomlik lelkileg. Jó volt látni, hogy ezúttal végre "vidámabb" az ő története, még ha végül meg is gyilkolták, de itt legalább tényleg hősként halt meg, és előtte jó volt a kapcsolata a testvéreivel.

okt. 14. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok, nekem az is tetszett, hogy végre a robotok valóságos szereplők lehetnek, nem csak díszletek, akciójelenet töltetlékek vagy csak nagyon kezdetlegesen kidolgozott karakterek. Tudom, hogy az ilyesminek alapnak kellene lennie és már a 2007-es filmtől is ezt várták a rajongók. Csakhogy az Űrdongó film kivételével egyik filmben sem voltak ennyire hatásos érzelmes jelenetek és karakter-interakciók. Nekem ez nagyban megemelte a filmélményt, mert felfrissítő volt látni, hogy a készítők végre komolyan veszik a szereplőket. Több mint másfél évtizede erre várt a legtöbb rajongó.
okt. 14. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Oltári jó volt!!! Annyira tetszett, hogy 100%, hogy megveszem DVD-n!

Még mindig a hatása alatt állok. Felismertem sok ismerős robotot a háttérben, viszont feltűnt, hogy Riadót sokszor "előtérbe helyezték" a készítők. A film után azon gondolkoztam, hogy ez direkt volt vagy csak randomszerű? Nem tudtam eldönteni. Lehet, hogy valamelyikük kedvelte ezt a vörös fejű robotot, ezért adott neki több (beszéd nélküli) szerepet. (Egyszer olvastam valahol, hogy Godzilla hátlemezei a második filmben azért neonrózsaszínűek, mert az a rendező egyik kedvenc színe a kék mellett)

Jó lenne, ha a Paramount TV-sorozatot csinálna ebből és minden szereplő életéről szólna egy-egy epizód a Kibertronon. Ugyanis azt álmodtam, hogy azt mondták, csinálnak belőle sorozatot. Az egyik "epizódban" Riadóról volt szó, a másikban egy kék színű földönkívüli nő is szerepelt (nem navi az Avatarból!)

Mikor felébredtem, az mondtam, hogy de kár, hogy csak álmodtam... :((((

okt. 28. 06:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!