Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerettétek a Barátok közt?

Szerettétek a Barátok közt?

Figyelt kérdés

Régen elég sűrűn néztem és a napokban bele néztem, hogy már a 2010-es részeket ismétlik és azok még egész jók voltak.

Kb. utána hagytam abba, mert kezdett egyre érdektelenebb lenni.

Szeretnétek vagy inkább irritáló volt?

okt. 7. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Sose érdekelt, de megtűrtem volna, ha nem reklámozták volna olyan szinten, hogy ne lehessen tévét nézni anélkül, hogy belefuss. Az elején még okés, hogy bevonzzák a nézőket, de amikor már mindenki ismerte és eldöntötte, hogy érdekli vagy sem, évek, egy évtized múlva is az ilyen szintű reklám már nagyon irritáló volt.
okt. 7. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Az elejét szerettem.

Kb addig néztem amíg Orsi és Noémi képbe került

Onnan már nem

okt. 7. 19:01
 3/6 Kedves Vezető ***** válasza:
56%

Amikor indult szerettem, szerettük a haverokkal.

A Hoffer úr ordibálásain sokat nevettünk.

okt. 7. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:

2018-ig néztem, előtte néhány évvel elkezdett süllyedni a - korábbiakban sem magas - színvonal. Most párom nézi újra és néha odafigyelek. A 2018-as befejezés után megnéztem a legvégét és semmit sem veszítettem.

35/F

okt. 10. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Nagyjából Kriszta távozásáig, maximum Ákos haláláig volt érdekes a történet. Utána teljesen hiteltelen módon csűrték-csavarták.
okt. 11. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy időben nagyon szerettem. Számomra emlékezetes maradt Noémi és Emma bunyója. Azt hiszem olyan 2010-2012 körül hagytam abba, és örülök is neki, mert mikor megnéztem az utolsó részt (mert csakazértis) konkrétan lezsibbadt az agyam, szörnyű volt.
okt. 24. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!