Tényleg olyan rossz lett a Joker 2 része?
Az imdb-n 5.3-on áll, 29 ezer szavazat alapján, bár az öt pont alattiakat érdemes általában kerülni, (bár láttam már olyat ami 4 pont körül állt, és egész tűrhetőnek gondoltam) de 5-6 között, már érezhető szokott lenni néha, hogy picit gyengébbek, mint általában azok, mint amiknek 6 pont feletti az imdb pontszámuk. Bár természetesen, valakit kevésbé, valakit jobban zavar, ha nem pont azt a műfajt kapja, az adott filmtől, amit várt.
Itt látszik, 1 pontot a szavazók 21%-ot adott rá, ők valószínűleg, nem musicalt vártak, de egyébként elég megoszlóak róla, a felhasználók általi pontok. Ha szereted a musicalt, sem garancia hogy tetszene, de ha nem szereted, akkor nagyobb az esélye annak, hogy keserű szájízed lenne utána.
Nem tudom miért rinyálnak sokan… oda volt írva hogy musical… mégis mit vártak?
Én musicalre számítottam és úgy néztem, nekem tetszett.
Én hétvégén néztem meg és, nagyon erősen túlzó az a gyűlölet tsunami ami ömlik rá.
Való igaz, hogy elmarad az első résztől, de egyáltalán nem rossz film.
A musical szerintem jól áll neki, a baj azzal van, hogy az összes dal ugyan arról szól.
Történetet tekintve valóban nem jutunk el sehová, szóval megvannak a hibái, egyáltalán nem kiemelkedő, de közel sem érdemli azt amit kap.
Megnéztem, az.
Semmit se tesz hozzá az előzőhöz, amint kialakilna, elkezdődne vmi énekelni kezdenek, és nem halad semmi sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!