Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tényleg olyan rossz lett a...

Tényleg olyan rossz lett a Joker 2 része?

Figyelt kérdés
Csak mert nagyon lehúzzák mindenhol, a rendező Todd Philips ki is jelentette hogy nem rendez több dc filmet, én még nem láttam de az előjelek nem túl biztatóak..

okt. 4. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Ha szereted a musicalt akkor valószínűleg neked tetszeni fog, de ha nem akkor nem igazán
okt. 4. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Én sem láttam még, de amióta kiderült hogy éneklős fos lesz/ Gaga, és nem Robbie Harley Quinn már borítékolható volt az eredmény/a filmmel kapcsolatos "problémák" de azért megnézem, ha megbírom😁
okt. 5. 12:37
 3/9 anonim ***** válasza:
2. Gagának vannak értékelhető szerepei, nem hiszem, hogy itt is különösebb baj lenne vele
okt. 5. 14:16
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Jó csak Margot Robbie = Harley Quinn. Legalábbis 100-95 ember szerint biztosan.
okt. 5. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Gaga, csak az éneklős fos miatt kapta meg a szerepet, ha normális film lett volna mindenki egy Margot Robbie s őrült, gyilkolászós love story-t várt volna ha már ez a sztori.
okt. 5. 15:11
 6/9 Tejesbaba válasza:

Az imdb-n 5.3-on áll, 29 ezer szavazat alapján, bár az öt pont alattiakat érdemes általában kerülni, (bár láttam már olyat ami 4 pont körül állt, és egész tűrhetőnek gondoltam) de 5-6 között, már érezhető szokott lenni néha, hogy picit gyengébbek, mint általában azok, mint amiknek 6 pont feletti az imdb pontszámuk. Bár természetesen, valakit kevésbé, valakit jobban zavar, ha nem pont azt a műfajt kapja, az adott filmtől, amit várt.

[link]

Itt látszik, 1 pontot a szavazók 21%-ot adott rá, ők valószínűleg, nem musicalt vártak, de egyébként elég megoszlóak róla, a felhasználók általi pontok. Ha szereted a musicalt, sem garancia hogy tetszene, de ha nem szereted, akkor nagyobb az esélye annak, hogy keserű szájízed lenne utána.

okt. 5. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért rinyálnak sokan… oda volt írva hogy musical… mégis mit vártak?

Én musicalre számítottam és úgy néztem, nekem tetszett.

okt. 6. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:
90%

Én hétvégén néztem meg és, nagyon erősen túlzó az a gyűlölet tsunami ami ömlik rá.

Való igaz, hogy elmarad az első résztől, de egyáltalán nem rossz film.

A musical szerintem jól áll neki, a baj azzal van, hogy az összes dal ugyan arról szól.

Történetet tekintve valóban nem jutunk el sehová, szóval megvannak a hibái, egyáltalán nem kiemelkedő, de közel sem érdemli azt amit kap.

okt. 7. 18:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Megnéztem, az.

Semmit se tesz hozzá az előzőhöz, amint kialakilna, elkezdődne vmi énekelni kezdenek, és nem halad semmi sehova.

okt. 15. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!