Tudtnátok olyan filmet ajánlani, amiben egy nőt lövés ér és érzéstelenítés nélkül kell kiszedni a golyót és összevarrni a sebet? Közben a nőt többen lefogják és valamire harap, illetve le van itatva alkohollal
Figyelt kérdés
okt. 4. 17:11
1/10 anonim válasza:
Ez valami perverzió nálad? Múltkor ugyanilyen kérdés volt, csak császármetszéssel.
2/10 anonim válasza:
Igen, ez egy aberrált kérdező, ne válaszoljatok.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok aberrált, csak még egyik ilyen kérdésemre sem kaptam normális választ, amiben minden benne van azok közűl amit leírtam és túl is éli a nő az egészet
okt. 5. 22:08
4/10 anonim válasza:
...és közben természetesen szenved, ordít, örjöng...
Te meg beteg vagy, ha pont erre sikerül ráizgulni.
5/10 A kérdező kommentje:
De amúgy van olyan film amiben van ilyen jelenet
okt. 5. 22:35
7/10 anonim válasza:
Az ilyen kérdezők nem számolnak azzal hogy a rendszeres felhasználók azonnal kiszúrják a turpisságot. Most éppen azt, hogy a kérdezőnek ez a sokadik ilyen jellegű kérdése. Beteg, ez van, de legalább ne reklámozná...
8/10 anonim válasza:
Elárulod miért akarsz ilyen filmjeleneteket látni?
9/10 A kérdező kommentje:
6-os ezt kérdezem.
8 aért mert egy csomó filmben van olyan hogy férfiaknak érzéstelenítés nélkül levágják a lábát, kiszedik a golyót/nyilat, összevarrják a sebét stb de az hogy ugyanezt nőkön csinálják már sokkal ritkább. És nem ez érekelne hogy melyik filmben kell pl császármetszést bevállalnia érzéstelenítés nélkül egy nőnek? (Úgy hogy túl is éli azt, tehát nem a Sárkányok Házára gondoltam
okt. 6. 08:12
10/10 anonim válasza:
#9 Szóval ilyen egyensúlykeresés? Mert akkor gondolom az olyan filmek is érdekelnek, amikben férfiakat erőszakolnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!