Vannak jó kdrámákat?
nagyon nehéz találni jó kdramát. A legtöbb ugyanolyan. Olyat keresek mint pl a lány a maszk mögött, vagy a tanórán kívüli foglalkozás, vagy a squid game, de a napfény jótékony hatása sem volt rossz, vagy a mindannyian halottak vagyunk. Thiller/romantikus dráma is jöhet, vagy horror csak ne a tipikus szerelemi, hogy részeken keresztül vergődnek, hogy egyáltalán elmondják e a másiknak. A hierarchiába belenéztem, de borzalmas. Tipik örődlődés, meg ez a lenézünk mindenkit, a Doona ugyanez romantikus, de mivel semmi konkrét nem történik nagyon unalmas. Aztán a könnyek kiralynőjébe belenéztem ( csak azért mert jin is nézte ) de nagyon borzalmas volt XDD megint mint mindig arról szól, hogy van a gazdag beképzelt család, meg a szerelem ami nem tudd beteljesedni. Kicsit olyan érzésem van már, mintha wattpadon lennék ahol a 13 éves kislányok nem ismernek más temát, csak a sorozat gyilkos maffiát, meg a sulis drámákat. Persze ezeket is lehetne jól csinálni, de ezek nem azok:d szóval hasonlót keresek a fent említetthez, kérlek írjátok le köszönöm. Illetve, hogy hol néztek kdrámákat netflixen kívül?
Köszönöm a válaszokat~♡
17/L
Hotel Del Luna
Angel's last mission: Love (a legszebb romantikus kdrama amit valaha láttam)
Crash landing on you
Doom at your service
The sound of magic (kicsit sem romantikus)
Mr Queen
vagy esetleg Strong Woman Do Bong Soon, ami szintén jó, de a felsoroltak között ezt lehetne talán komolytalanabbnak venni, olyan tekintetben, hogy vicces stílusú de a sztori ugyanúgy izgalmas, érdekes és komoly
Hotel Del Luna
Rookie Historian Goo Hae-ryung
Suspicious Partner
Hospital Playlist
Reply 1988
My Name
Happiness (fertőző betegség okoz Covid-hoz hasonló világot, tudom, érzékeny téma, de még így is csak ajánlani tudom)
Are you human too? (egy anyuka, némi segítséggel, elkészíti fia robot mását, akit/amit féltve őriz a világtól, de egy nap mégis arra kényszerül, hogy emberek közé engedje őt. El nem tudom mondani, mennyire magával ragadott a történet, remek színészi játék is volt, a zenéjéről nem is beszélve.)
Ezeket szívesen ajánlom
Big mouth
Mouse
Blind
Midnight (film)
Psychopath diary
Tale of nine tailed
The witch part1 The subversion
The glory
Tomorrow
Vagabond
Flower of evil
The devil judge
Weak hero class1
Taxi driver
The K2
Beyond evil
Vigilante
Kill me heal me
Itaewon class
Death's game
The killing vote
Healer
Pyramid game
Voice
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!