Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hány Bud Spencer és Terence...

Hány Bud Spencer és Terence Hill film lett Oscar díjas? Én egyről se tudok.

Figyelt kérdés

szept. 26. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tudsz az összesről.
szept. 26. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:
15%
nem voltak vagy nagy eresztések azok a filmek, Magyarországon kívül még divatos volt vagy 3 országban és annyi.
szept. 26. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerinted okos ötlet volt ugyanezt ugyanígy kiírni a fb csoportba is, a neveddel meg mindennel? 😀 Csak mert ezzel nyilván ugrott az itteni anonimitásod ugyebár
szept. 26. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
3 milyen fb csoportba?nyomozol utána?
szept. 26. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
#4 nem nyomozok, nem is lett volna mi alapján. Tagja vagyok annak a csoportnak és feltűnt, hogy szóról szóra ugyanezt a kérdést pár perccel korábban már olvastam, csak épp itt.
szept. 26. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Tudtommal egy se! Bár szerintem is tényleg nagyon jó a legtöbb, de külföldön nem lett akkora sikerük, mint itthon! Ráadásul bár a legtöbbjük Amerikában játszódik (Miami vagy a vadnyugat), de a helyszínt leszámítva full olasz alkotások, és amikor készültek - ‘70-‘80-as évek - szerintem akkoriban még nem volt “legjobb külföldi film” -kategória az Oscar-gálán.
szept. 26. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
19%
Végén kihozzátok hogy már csak incelek nézik a bud,terence filmeket
szept. 26. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek könnyű, szórakoztatásra készült limonádéfilmek, nem volt cél, hogy Oscart kapjanak.
szept. 26. 23:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is tag vagyok a csoportban és láttam ugyanezt a kiírást. Sokan gyakorizunk itt anonim. "És akkor mi van? Nem dől össze a világ" :)
szept. 27. 22:25
 10/11 anonim ***** válasza:
22%
#9 "az ilyenekből jobb kimaradni!"
szept. 27. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!