Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Azt mondják szégyen, hogy a...

Azt mondják szégyen, hogy a mai generáció nem látta a Mechanikus narancs című filmet. Miért?

Figyelt kérdés
szept. 25. 03:32
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Én régebbi generáció vagyok és még csak hallani se hallottam róla, ez mekkora szégyen lehet.
szept. 25. 05:35
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Minden klasszikus filmre rámondja valaki, hogy szégyen, ha mások nem látták.

De elég fura pont a fiataloknak szemrehányást tenni, mert a film pont hogy értük áll ki valamilyen szinten.

szept. 25. 05:35
 3/10 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
36%

Ilyet mondani a szégyen.

Egyrészt nem kell semmilyen filmet látni, de ha valakit érdekelnek a filmek, akkor is elsősorban a kortárs filmekkel "kell" látnia.

És bár valóban eléggé elismert filmről beszélünk, de van nála fontosabb Kubrick-film, van nála fontosabb brit film és van nála fontosabb 1970-es évekbeli film is, szóval nem pont ezt kellene elsősorban kiemelni.

szept. 25. 06:20
 4/10 Kólauborkával ***** válasza:
18%
Szerintem sokkal gázabb, ha az ember minden létező filmre közli, hogy látta. Akkor mit csinál szabadidejében? Csak a képernyőt bújja? Az nálam még haverkodásra is kevés…
szept. 25. 06:21
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Kik mondják?Amúgy hogyan látná az aki nem is tud róla?Márpedig ha valaki nem keresi direkt az értékesebb filmeket,akkor nagy eséllyel nem bukkan rá erre sem.
szept. 25. 07:01
 6/10 Kedves Vezető ***** válasza:
48%

Én sem láttam, de tudom ki készítette, a 2001 Űrodüsszeia témája érdekel pl, azt láttam.

Ettől függetlenül pótolom majd, mertehet hogy zseni a film, de nagyon sok filmet láttam, és nagyon sokat nem.

Nem gondolom , hogy ez bármilyen szégyen/erény lenne.

szept. 25. 08:50
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

Én még sose hallottam ezt mondani senkitől sem.

A film meg szerintem nem jó, úgyhogy nem maradtak le semmiről sem. A könyvet is olvastam (Gépnarancs), jobb, mint a film, de nem lett a kedvencem.

szept. 25. 09:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem egyik haverom ajánlotta, és ő is leszólt hogy nem láttam, megnéztem, de nekem egyáltalán nem jött be, sőt eléggé gyenge egy film szerintem, sokkal jobb régi filmek vannak, mai napig nem értem miért olyan nagy szám
szept. 25. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

37 éves vagyok, szeretek filmet nézni, és bár hallottam/olvastam róla, de még én se láttam soha, sőt, nem is tartom “bakancslistásnak”, hogy mindenképp megnézzem valaha, csak talán, véletlenszerűen, ahogy alakul!

Inkább az a szégyen, ha valaki azt mondja, hogy ezt meg azt a filmet “látni kell, közelezővé tenné” - ilyesmi. Mindenki egyéni dolga, szabad joga, ízlése, de hogy valaki ennyire megszállottja legyen egy filmnek, hogy másokra is rá akarja erőltetni, az már beteges!

szept. 25. 20:03
 10/10 anonim ***** válasza:
A haverod olyan lehet mint a főszereplő....egyébként nem értem minek kell ajánlgatni,mindenkinek van agya,nete azt tud keresni magának filmet,a narancs elég elvont film,az emberek többsége erre nem vevő,bár nem tudhatjuk,senki nem dicsekszik vele hogy rajong az emberi százlábuért.Ilyen nincs hogy muszæj filmek,azt nézek amit akarok,lecarom mi a menő meg a társadalom mit tart klasszikusnak.
szept. 26. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!