Valamikor fogják e újra vetíteni a Violetta sorozatot a tvben? Hogy szokjam meg, hogy a kedvenc sorozataimat leszedték végleg? Légyszi, olvasd végig! Hosszú, figyelmeztetlek.
Valamilyen formában mindenki átéli a veszteség élményét a kedvenc sorozata vége után - ahogy írod is, megszokássá válik maga a nézés, az ember kötődik a karakterekhez is...
A helyedben azokon morfondíroznék, amiket felvetettem korábban is:
- Mit jelentettek számomra ezek a sorozatok?
- Mit érzek most? Mi hiányzik?
11.Lehet nekem az is rátett, hogy nem egy kedvenc sorozat szűnt meg hanem egyszerre 5. És tényleg hiányoznak a karakterek is, néhányba már bele éltem magam, már akkoriban elegem volt, hogy az Evermoor folyton ugyanazokat az epizdokat adta és már a fejemben volt, hogy "jár a kezed, a múlt már forral, a tű ma utat sző" dalocska de ma már 100 újra hallanám, annyira hiányzik. :(
-ezek a sorozatok jelentették a sejtelmes csöndes éjszakai hangulatot, 2 sorozat volt rejtélyes hangulatú. igaz akkor is volt olyan sori amit akkor nem kedveltem mikor épp újként jött de idővel megszoktam
-hiányz érzek, ürességet, unalmat, nem kerek valami, maga a sorozat hiányzik, fél füllel is de szerettem hallgatni őket már fejemben ismételtem a megszokott szövegeket, történéseket. Violetettában a dalok nyitottak meg egy új világot (spanyol argentin? dalok), Evermooorban a megszokott szövőkör ismétlés, sadie sparksot nem kedveltem főleg a hangját de az is hozzá tartozott a rendhez. ez is újként jött, korábban más volt helyette, de ekkor nem zavart ha egyet vesznek el és más jön ami hozzám nő.
Ezért kell mindent felvenni amit szeretünk.
Én például meséket vettem fel 2005 környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!