Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak itt Vámpírnapló fanok?

Vannak itt Vámpírnapló fanok?

Figyelt kérdés

Imádom a sorozatot és szeretnék csevegni róla 😊.

Kiváncsi vagyok ki mit gondol.

Ki hogyan fejezte volna be?

Ki volt a kedvenc karaktere.

Kiket hozott volna össze.

Milyen jeleneteket látott volna szívesen pluszba.

Mi volt a kedvenc rész?

Stb stb ☺️

szept. 20. 18:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"2, akkor ez a kérdés nem neked szól."

Akkor rosszul lett megfogalmazva a kérdés...

szept. 23. 18:02
 12/16 anonim válasza:

Immádom a sorozatot!

Én befejeztem volna a 6. évad végén. Nyilván nem olyan rossz a folytatás, de én inkább nem folytattam volna Nina nélkül. Ha mégis folytatjuk akkor sem voltam volna bele ördögöt meg ilyenek. Max a sziréneket. De nekem a vége már kicsit sok volt.

nov. 18. 19:58
 13/16 anonim válasza:
Nekem mindig is Damon volt a Best. Ő volt és ő is lesz örökké. De szerettem nagyon Elena-t is és Klaus-t meg Caroline-t és Stefant. Plusz Jeremy is eléggé a top-ban volt.
nov. 18. 20:00
 14/16 anonim válasza:

Szerintem Elena és Damon jó páros, de Caroline és Stefant elég erőltetett.

Én Caroline-t Klaus-szal hoztam volna össze, Stefan-t pedig Katherine-nel. Sokak szerint neki a halál járt (Katherine-nek), de szerintem meg javulhatott volna.

nov. 18. 20:02
 15/16 anonim válasza:
Nekem nincs olyan jelenet, ami hiányzott, csak Elena a teljes 7-8 évadból. Bár tudom Nina nem vállalta
nov. 18. 20:03
 16/16 anonim válasza:
Nekem a legjobban az 5. évad 17. rész és a 6. évad 22. rész a kedvencem. De amúgy a Delena részek mind jók szentem.
nov. 18. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!