Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak itt Vámpírnapló fanok?

Vannak itt Vámpírnapló fanok?

Figyelt kérdés

Imádom a sorozatot és szeretnék csevegni róla 😊.

Kiváncsi vagyok ki mit gondol.

Ki hogyan fejezte volna be?

Ki volt a kedvenc karaktere.

Kiket hozott volna össze.

Milyen jeleneteket látott volna szívesen pluszba.

Mi volt a kedvenc rész?

Stb stb ☺️

szept. 20. 18:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"2, akkor ez a kérdés nem neked szól."

Akkor rosszul lett megfogalmazva a kérdés...

szept. 23. 18:02
 12/17 anonim válasza:

Immádom a sorozatot!

Én befejeztem volna a 6. évad végén. Nyilván nem olyan rossz a folytatás, de én inkább nem folytattam volna Nina nélkül. Ha mégis folytatjuk akkor sem voltam volna bele ördögöt meg ilyenek. Max a sziréneket. De nekem a vége már kicsit sok volt.

nov. 18. 19:58
 13/17 anonim válasza:
Nekem mindig is Damon volt a Best. Ő volt és ő is lesz örökké. De szerettem nagyon Elena-t is és Klaus-t meg Caroline-t és Stefant. Plusz Jeremy is eléggé a top-ban volt.
nov. 18. 20:00
 14/17 anonim válasza:

Szerintem Elena és Damon jó páros, de Caroline és Stefant elég erőltetett.

Én Caroline-t Klaus-szal hoztam volna össze, Stefan-t pedig Katherine-nel. Sokak szerint neki a halál járt (Katherine-nek), de szerintem meg javulhatott volna.

nov. 18. 20:02
 15/17 anonim válasza:
Nekem nincs olyan jelenet, ami hiányzott, csak Elena a teljes 7-8 évadból. Bár tudom Nina nem vállalta
nov. 18. 20:03
 16/17 anonim válasza:
Nekem a legjobban az 5. évad 17. rész és a 6. évad 22. rész a kedvencem. De amúgy a Delena részek mind jók szentem.
nov. 18. 20:05
 17/17 anonim válasza:

Kedvenceim elena damon páros volt Stefán és Ceroline.

Imádom mindegyik szereplőt

Ceroline az elején nem volt szipi egy hisztis pics volt

De aztán megkedveltem. Mindig azt a részt néztem nagyon sokszor amikor elena és démon szerelmet vallottak. Az olyan annyira hmmm.Bonit sajnáltam enzo miatt drukkoltam nekik végre boldog lehetett volna boni sírtam is mikor enzo meghalt! A végén jó lett volna ha stefán elena demon boni ceroline enzo szóval mindenki ugye felébred fel keresik egymást és rájönnek hogy csak egy álom volt és át ölelik egymást !!! Ja és kíváncsi lettem volna mien életét élnek utána!

nov. 23. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!