Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak itt Vámpírnapló fanok?

Vannak itt Vámpírnapló fanok?

Figyelt kérdés

Imádom a sorozatot és szeretnék csevegni róla 😊.

Kiváncsi vagyok ki mit gondol.

Ki hogyan fejezte volna be?

Ki volt a kedvenc karaktere.

Kiket hozott volna össze.

Milyen jeleneteket látott volna szívesen pluszba.

Mi volt a kedvenc rész?

Stb stb ☺️

szept. 20. 18:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc rész nincs.

Egész egy nagy kedvenc.

Én Stefant életben hagytam volna, Enzot is.

Klaus és Caroline vaooo

Kedvenc karakter Damon természetesen 😍

Én mondjuk szívesen láttam volna a végén mondjuk ilyen jövőbeni képeket, hogy Elenanak és Damonnak gyerekei vannak.

Bonnie-rol is szívesen láttam volna valamit.

szept. 20. 18:25
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
nincsenek!
szept. 20. 18:33
 3/16 anonim ***** válasza:
2, akkor ez a kérdés nem neked szól.
szept. 20. 19:15
 4/16 Kedves Vezető ***** válasza:
Vannak.
szept. 20. 19:24
 5/16 anonim ***** válasza:

Én is szeretem a Vámpírnaplókat!

Az utolsó évad nem volt a legkedvencebb évadom, főleg a szirének miatt. Mikor ők már nem voltak, akkor már sokkal jobb volt.

Én is imádtam volna a Klaus és Caroline szerelmespárost.

Enzot is életben hagytam volna, mert igazán megjárt volna Bonnienak a boldog befejezés. Viszont egy Bonnie és Damon szerelmi szálnak is örültem volna. Nekem Elena sose volt szimpi.

Kedvenc részem nincs, de pl nekem tetszettek a 7. évad elején az első pár részben a 3 év múlva jelenetek.

De kedvenc idézetem viszont van, Damontől: Ha én megölök valakit, attól elvárom, hogy halott is maradjon.

szept. 21. 07:54
 6/16 anonim ***** válasza:

#5 igen, az utolsó évad nekem is nyomasztó volt a szirenek miatt.

Valahogy számomra addig elképzelhetetlen volt, hogy Damont így tudja befolyásolni valaki

A kedvenc jeleneten az utolsó részben volt, amikor Bonnie a pokol tüzet elhárítja.

Azon a jeleneten mindig sírok 😅

szept. 21. 08:15
 7/16 anonim ***** válasza:

Klaus + Caroline

Katherine + Elijah

Enzo + Bonnie

Én kifejezetten szerettem Alaricot

Stefannak szerintem Valerievel kellett volna összejönnie, illetve Jeremy + Anna,

Tyler + Haley

Kár, hogy Freya nem szerepelt.

Sziréneket és Sailest simán kihagytam volna, teljesen feleslegesek. Illetve Kai-t életben hagynám.

Sokkal több szerepet adnék a vámpírlét lelki oldalának, mit éreznek, milyen dilemmákkal jár. Sokkal jobban ki lehetett volna dolgozni ezt a részét, de még eddigi összes vámpíros tartalomból ők csinálták meg a leghitelesebben ezt is, csak még lehetett volna ebből többet kihozni. Annyi szenvedélyt beleadhattak volna..

szept. 21. 08:20
 8/16 anonim ***** válasza:

Mattel kezdhettek volna valamit.

Kitartott 8 évadon keresztül.

Nem lett se vámpír se vérfarkas, se semmi más, és a végén még a szerelme is meghalt 🤦‍♀️

Nagyon szerencsétlenre formálták meg a figurát

szept. 21. 08:23
 9/16 anonim ***** válasza:

számomra semmi extra a sorozat, nem volt rossz, de jó se, viszont ettől függetlenül voltak jó jelenetek,

pl.: nekem a legemlékezetesebb jelenet az egész sorozatban:

fiatal koromban néztem ezt, akkoriban nem jöttek be nagyon a dráma és romantikus dolgok, de néztem ezt is mert nem volt más természetfeletti sorozat a Odaát / Supernatural-on kívül, és hát volt azaz évad mikor Klaus megérkezett, és ment az intrika oda vissza, de részeken át semmi nem történt, nem haladtak a sztorival, nem volt akció, csak intrika és dráma, fuh de bele untam akkor a sorozatba

aztán jött a heti új következő rész, na mondom mi lesz? megint unalmas lesz?

és BAMM, kicseszett Alaric felturbózva, be megy szétb*sz mindent is a suliba, mikor Caroline próbál elmenekülni, megragadja, majd húzza vissza befelé a hajánál fogva a napra miközben ég mint az állat, mert hogy Alaric is valamiféle original vámpír lett vagymi, hát az mekkora jelenet volt bakker:D és ez a rész openingje volt ! ! onnantól megint beindult a cucc

amúgy itt a jelenet amiről beszélek:

https://www.youtube.com/watch?v=vY8tqy4HQbo

szept. 21. 12:35
 10/16 A kérdező kommentje:

Én mindig is szerettem az ilyen kategóriájú sorozatokat mint pl a Buffy vagy a Bűbájos boszorkák, de amikor ment a Vámpírnaplók valahogy nem figyeltem rá és egy részt sem láttam belőle. Aztán tavaly télen mindig feldobálta az Instagram és mivel sok volt akkoriban a szabadidőm munkaután elkezdtem nézni és beleszerettem. Az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam. Bár csak a 7 évad feléig láttam, utána abba hagytam, csak a zárórészt néztem meg, ami szerintem borzalmas volt, kb mint egy családi titkos epizód. De annak nagyon örülök, hogy boldog véget kaptak Elenáék. Én mindig is delena fan voltam, mert szerintem mindig Damon volt az, aki ott volt mellette.

Így ők a kedvenc párom a sorozatban.

Carolinet egyértelműen Klaussal hoztam volna össze és sajnálom hogy ezt a vonalat nem teljesítették be. De én Enzot sem öltem volna meg szegény Bonie eleget szenvedett. Ő amúgy sokkal jobban járt volna ha az elején kerüli a társaságot mert a mamáját is miattuk vesztette el.

Megölni Stefánt se öltem volna meg nem tudom mi értelme volt. A befejezésnél meg szívesen láttam volna Elena és Damon gyerekét.

Én amúgy szívesen megnéztem volna egy időutazós részt mert nagyon untam amikor az elején azt hangoztatta Elena hogy mindörökké stefan 🤣

Pl Stefán szól Boninak hogy látnia kell a jövőt hogy damon fog e ártani elenának és elutazik a jövőbe ahol látja hogy elveszi Carolinet és Elena meg Damon együtt vannak 🤣 és felcserélődnek az elejei kapcsolatok.

szept. 21. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!