Sikoly SPOILER! A széria melyik részének gyilkosai a kedvenceid?
Az első rész szellemes volt, kiváló műfajkritika és paródia is egyben, a gyilkosok karakterei is kifejezetten szórakoztatóak, ugyanakkor félelmetesek.
A többi szóra sem érdemes, gyenge koppintások csupán, ez megpecsételi a véleményem a gyilkosok személyéről is.
Én az 1.-re szavaztam, de nem magam miatt, csak tudok valakit aki tiniként szerelmes volt az egyik pasiba aki gyilkos volt benne
Asszem a sötét hajú
Az első rész egy mestermű, minden tekintetben. A mai napig meghatározza a slashereket, tinihorrorokat.
Egyértelműen az a legjobb.
Ha belegondolunk, '96-ban, mikor megjelent, mennyivel alacsonyabban volt még az ingerküszöb az embereknél... eszméletlen nagy fordulatok lehettek, hogy a főszereplő párja a gyilkos, ráadásnak pedig még az, hogy ketten is vannak.
Bárcsak lehettem volna idősebb és láthattam volna akkor a Sikolyt. Biztos hatalmas élmény lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!