Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sikoly SPOILER! A széria...

Sikoly SPOILER! A széria melyik részének gyilkosai a kedvenceid?

Figyelt kérdés
Melyik volt a legátütőbb erejű, kik töltötték meg leginkább élettel a karaktereket stb.?

szept. 17. 09:26
A kérdező szavazást indított:
Sikoly (Billy Loomis és Stu Macher)
Sikoly 2 (Nancy Loomis és Mickey Altieri)
Sikoly 3 (Roman Bridger)
Sikoly 4 (Jill Roberts és Charlie Walker)
Sikoly 5 (Richie Kirsch és Amber Freeman)
Sikoly 6 (Bailey detektív, Ethan és Quinn)
12 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Az első rész szellemes volt, kiváló műfajkritika és paródia is egyben, a gyilkosok karakterei is kifejezetten szórakoztatóak, ugyanakkor félelmetesek.

A többi szóra sem érdemes, gyenge koppintások csupán, ez megpecsételi a véleményem a gyilkosok személyéről is.

szept. 17. 09:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Én az 1.-re szavaztam, de nem magam miatt, csak tudok valakit aki tiniként szerelmes volt az egyik pasiba aki gyilkos volt benne

Asszem a sötét hajú

szept. 17. 13:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első rész egy mestermű, minden tekintetben. A mai napig meghatározza a slashereket, tinihorrorokat.

Egyértelműen az a legjobb.

Ha belegondolunk, '96-ban, mikor megjelent, mennyivel alacsonyabban volt még az ingerküszöb az embereknél... eszméletlen nagy fordulatok lehettek, hogy a főszereplő párja a gyilkos, ráadásnak pedig még az, hogy ketten is vannak.

Bárcsak lehettem volna idősebb és láthattam volna akkor a Sikolyt. Biztos hatalmas élmény lehetett.

szept. 19. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!