Vannak koreai sorozatok egyéb streaming szolgáltatókon is pl. Sky showtime, disney plusz, vagy HBO, vagy csak a netflixen lehet koreai sorozatokat nézni?
Rakuten Viki oldalon van a legtöbb. Persze akad magyar felirat némelyiknél de nem mindegyiknél.
Aztán ahogy mondod Netflix.
Disney+ -on is akad.
Amazon Prime csak pár darab.
Apple TV+ és stb 1-2, vagy 0.
Szerintem felesleges előfizetni bármelyikre, én megnéztem 50 sorozatot,úgy,hogy egyikre se vagyok előfizetve.
Nagyon sok sorozatot megtalálsz Videán igényes magyar felirattal.
Sok fordítónak vagy fordító csapatna van Facebook oldala,csoportja vagy saját weboldala
Igaza van amúgy az utolsónak.
Mivel rengeteg streamingen nem elérhető tartalmat fordítanak jó ingyenes magyar fansub csapatok.
3-asnak igaza van, rengetek igényesen elkészített fansub elérhető ingyen. Néha szerintem igényesebbek is, mint egy streamingen.
Én ezt az oldalt tudom még javasolni: [link] Regisztrálni kell rá, de brutál sok sorozat közül válogathatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!