Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak koreai sorozatok egyéb...

Anna978 kérdése:

Vannak koreai sorozatok egyéb streaming szolgáltatókon is pl. Sky showtime, disney plusz, vagy HBO, vagy csak a netflixen lehet koreai sorozatokat nézni?

Figyelt kérdés

szept. 16. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Rakuten Viki oldalon van a legtöbb. Persze akad magyar felirat némelyiknél de nem mindegyiknél.

Aztán ahogy mondod Netflix.

Disney+ -on is akad.

Amazon Prime csak pár darab.

Apple TV+ és stb 1-2, vagy 0.

szept. 17. 20:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Talán így könnyebben tudok mérlegelni, hogy melyikre érdemes előfizetnem.
szept. 20. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges előfizetni bármelyikre, én megnéztem 50 sorozatot,úgy,hogy egyikre se vagyok előfizetve.

Nagyon sok sorozatot megtalálsz Videán igényes magyar felirattal.

Sok fordítónak vagy fordító csapatna van Facebook oldala,csoportja vagy saját weboldala

szept. 21. 01:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Igaza van amúgy az utolsónak.

Mivel rengeteg streamingen nem elérhető tartalmat fordítanak jó ingyenes magyar fansub csapatok.

szept. 22. 11:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk tényleg igaz nem hiszem, hogy akkor előfogok fizetni ezekre a csatornákra. Eszembe jutott, hogy a sorozatbarátra is nagyon sok sorozatot feltesznek. Azt meg ingyen tudom nézni.
szept. 25. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:

3-asnak igaza van, rengetek igényesen elkészített fansub elérhető ingyen. Néha szerintem igényesebbek is, mint egy streamingen.

Én ezt az oldalt tudom még javasolni: [link] Regisztrálni kell rá, de brutál sok sorozat közül válogathatsz.

szept. 27. 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt is vannak szép számmal. :

[link]

nov. 29. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!