A Végtelen háborúban Thanos hogy tudta olyan könnyen legyőzni Hulkot?
Mert a marvel moziverzumban hulk elèggè semmirekellőnek van megìrva, a kèpregènyekben vagy akár a korai 2003/2008-as filmekben sokkal durvábbra van megcsinálva, azokban sokkal jobban kijön, hogy minèl nagyobb ellenállasba ütközik, annál dühösebb ès emiatt annál erősseb.
A kèpregènyekben is felül tudott rajta Thanos kerekedni (már amiket olvastam) de inkább magiával, vagy a kövek erejèvel, fizikailag nem igazán.
szimplán Thanos technikásabb, kb mintha harcművész lenne, nézd meg hogy ütötte Hulkot, míg Hulk csak csapkod, üt, lengeti a karját, semmi mást nem csinál, addig Thanos rendes Harcművész dolgokat, vagy legalább önvédelmi technikákat használ, pont oda üt ahova kell, nem céltalanul csapkod "smash, zúz" mint a Hulk
mivel egy méretben voltak, gyorsaságban is egyoldalú volt a filmbeli univerzumban Thanos és Hulk, így szimplán együgyűnek tűnt Thanosnak a Hulk ütései, semmi harcművész technika, forma nélkül
azt nem tudom hogy az erő köve nélkül is legyőzte volna, de szerintem igen, nem is rémlik hogy használta volna Hulk ellen, nem rakta ökölbe a kezét és világított a kő emlékeim szerint
(filmben ez a kőhasználatának a feltétele, ezért is rakta rá Tony a cuccot hogy ne tudja Thanos ökölbe szorítani az öklét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!