Mi a kedvenc filmetek?
Hú, sok van, csak egyet nem tudnék kiemelni! Egy részük minden nap eszembe jut, és elsőre mindig másik!
Többféle filmet is szeretek - az olyan filmeket, amiknek jó a sztorijuk, bármikor leköt: izgalmas, érdekes, esetleg megható jelenetek is vannak benne, vagy valamilyen rejtély. Jók a vicces filmek is, amiken sokat lehet nevetni. Vagy vannak benne gyors autók, száguldás. Meg az olyan kellemes megnyugtató filmeket, melyek otthonos környezetben játszódnak, családdal és/vagy baráti társasággal a középpontban.
Meseautó (2000)
A hajsza (1994)
Taxi 1,2
Padlógáz (Autobahnraser)
Hajsza a győzelemért
Idegroncs-derbi
Vissza a jövőbe-trilógia
Frekvencia
Ház a tónál
Oscar (1991)
Apád-anyád idejöjjön! (1998)
Instant család
Egy esküvő, nyolc gyerek (Gyerekszomorító igen)
Enyém, tiéd, miénk (2005)
Kutyabajnok
Holiday
Míg a jackpot el nem választ
Felkoppintva
Hóbortos hétvége 1,2
Széftörők
Botrány TV
Pénznyelő
Vaklárma
Eurotúra
Godsend - A teremtés klinikája
Éjjeliőr a hullaházban
D-Tox
Robotzsaru (2014)
Kommandó (1985)
Erőnek erejével
Kettő legkedvencebb:
A semmi ágán
Szeméttelep (brazil, 2014)
Top 14:
Szeméttelep
A semmi ágán
Elrabolva
Apácashow (angol nyelven jó)
Sült zöld paradicsom
A Magdolna nővérek
A Notre Dam-i toronyőr (Disney)
Leon a profi
Millió dolláros baby
Sheherazade (2018, francia)
A következő 3 nap
Tetovált lány (svéd változat)
A diadal (The Ron Clark story)
Gyönyörű zöld
#7.
A tizedes meg a többiek.
(csak a rend kedvéért)😉
Godzilla 2 a szörnyek királya
Godzilla final wars
Godzilla kong ellen
Mission impossible
Én a robot
Függetlenség napja
Kong: koponya sziget
A Mátrix 2 és 3 úgyahogy még nézhető, de bennem nem hagyott különösebb élményt. Én anno kicsit csalódtam is, sokkal többet vártam tőlük. A 4-et meg már végignézni sem bírtam... lehet egyszer rászánom magam.
Viszont az első része... szavakba nem tudom leírni, mekkora élmény volt az első alkalommal megnézni, ráadásul annyi szép emlékhez tudom kötni az akkori korszakomból. Lehetnek a történetben logikai bukfencek, de én a mai napig egy remek filmnek tartok, amit az életben egyszer látni kell. A részemről talán a legjobb sci-fi film, amit eddig láttam.
10-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!