Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Alien filmeknek miért...

Az Alien filmeknek miért ilyen zavaros a története?

Figyelt kérdés

Külön-külön értem a filmeket, de mondjuk a Nyolcadik utas: a halált nem tudom összeegyeztetni a Prometheus-al vagy a Covenant-al.

Most néztem meg a Covenant-ot és az a lényege, hogy végül az android David fejleszti ki a xenomorph-okat és a tervezőket meg egytől egyig megöli. De akkor az hogy lehetséges, hogy az első Alien-ben a space jockey-nál egy tucat tojást találtak, ha azok már addigra kihaltak, mire David kitenyésztette a xenomorphokat?

Kérlek azzal ne magyarázzátok, hogy David nem a xenomorphokat tenyésztette ki, hanem egy másik fajt, a space jockey meg nem ugyanaz, mint a prometheus-ban a tervező, mert akkor mit magyarázott meg a két előzményfilm, ha teljesen más fajok szerepelnek benne?

A válaszokat előre is köszönöm.

szept. 11. 14:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán miért szükség előzményre?

Én már ezt sem teljesen értem.

szept. 11. 20:51
 12/14 Kedves Vezető ***** válasza:

Semmi.

Meg minek elbszni az IDEGENT.

1-4 ig ok, aztán a könyvek is, az AvP könyvek is.

szept. 11. 23:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Pont tegnapi cikk szerint Ridley Scott most vallotta be, hogy hibás eszmével elrontotta a Prometheus-t. 12 év kellett hozzá.
szept. 13. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem viszont második nézésre összeállt valami.

A DNS-ből vagy fekete rákból a parazita az eredeti "fő" lény, ami ugyebár továbbad egy örökítőanyagú spórát gazdatestbe és felveszi a gazdatest tulajdonságait. Az XX-121 xenomorf így alakult ki. Bár legalább több-ezer évesek, de a Promi erősen utalt erre. A Trilobite a Mérnökök vagy más intelligens faj kísérletezésével már kialakulhatott korábban is, abból kialakulhatott az első xenomorf, királynővé válhatott, és letette az első parazitákat. Ezek vannak v.sz.l. az első filmben. Mivel embereket kellett tenni történetbe, ezért lett kicsit alternatívabb a Promi. De a Romulus - második nézéssel rádöbbenve - megmagyaráz mindent és a Promi ráutalt már az egészre.

szept. 14. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!