Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én utálom a filmeket?

Csak én utálom a filmeket?

Figyelt kérdés
Utálom a filmeket. Túl hosszúak, majdnem 2 órásak, de csak egy képernyőt bámulst ez idő alatt és várod hogy történjen valami érdekes... ami nem fog. Kedvenc filmem a Nyúl Péter 1 (Star Wars-t Gyűrűk Urát Avatart nem láttam, ha azok az átlagos kedvencek.) Na egy videójátékot sokkal jobban szeretek, SOKKAL, ott csinálnid is kell valamit, hogy meg tudd mi a vége egy képernyő bámulásán kívül. Anyukámon kívül csak én utálom a filmeket az ismeretségembe, nem akarok ebből változni, csak azért kérdem, hogy nektek mi a véleményetek rólam. (Kevesebb mint 20 filmet láttam, lehet az a baj.😅)

szept. 9. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézd ha nem szereted, magánügy
szept. 9. 20:30
 2/9 PMC Wagner ***** válasza:
100%
jó és most ezzel az infóval mihez kezdjek?
szept. 9. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Én is utálom. Többnyire.
szept. 9. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

“és várod hogy történjen valami érdekes... ami nem fog“

Miért nem? Márpedig de, a filmekben pont hogy mindig van valami érdekes, a sztori alakulása és végkimenetele, mi és hogyan történik meg, nem pedig valami lezáratlan dolog, úgy eleve sz#r alkotás lenne!

A játékokat igaz hogy Te magad irányítod, a filmet meg csak szimplán nézned kell, de attól még általánosságban egy film története is érdekes! Egy játék általában csak az izgalomra hajt, hogy jól meg tudd csinálni, egy film viszont lehet izgalmas, megható, nevettető - többféle érzelmet ki tud váltani az emberből, attól függ, hogy milyet nézel!

Én szeretek majdnem mindenféle filmet, de anyukám eleve nem igazán filmes, és csak a régieket szereti, leginkább 1980 előttieket, a modern filmeket sajnos mind “egy kalap alá veszi”, és nem szereti amikben “lőnek-gyilkolnak”

szept. 9. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
#4 Fú pedig ez a lőnek-gyilkolnak dolog mekkora tévhit. Pont az a baj hogy hosszú évek óta nincs normális lövöldözős-robbangatós-verekedős-kaszabolós-autósüldözéses film, csak a polkorrekt kisebbségi kvótás művészfilmek meg az idióta szuperhősös vackok.
szept. 9. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak te.
szept. 10. 09:23
 7/9 anonim válasza:
77%
Megvan az az elõny,hogy olyan filmet választhatsz,ami mond is valamit,nem csak képek egymás után,óvodás szintū párbeszéddel. Van egy pár. Igen könnyū belefutni a silány alkotásokba,ezért tudnod kell,mit keresel. A mozgókép amúgy egy mūvészeti forma,az más kérdés,hogy pl. Sharknadó c.rettenet is becsúszott a csináljuk meg kategóriába. Ha ez lett volna az elsõ film élményem,azt hiszem lerúgom a tv-t a falról.
szept. 10. 11:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak te. De nem értem, akkor mit keresel itt ebben a kategóriában???
szept. 10. 19:42
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
77%
Nálam a tévé az utóbbi 15 évben csak a Géniusz idejére volt bekapcsolva.
szept. 10. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!