Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvenc Lost-Eltűntek...

Ki a kedvenc Lost-Eltűntek sorozat karaktered és miért?

Figyelt kérdés

szept. 7. 22:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lock, nemtudom vele tudok azonosulni. Sokszor én is ilyen "kìvülàllónak" érzem magamat,és a sajàt utamat szeretem jàrni :)
szept. 7. 22:52
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Az egy régi sorozat. 10-15 éve talán tudtam volna rá válaszolni.
szept. 7. 23:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ben. Imádtam.
szept. 7. 23:51
 4/12 A kérdező kommentje:

Nekem is Ben a favorit. 😀 tudtam gyűlölni is,de a végére megértettem őt.

Első. Locke-ot is imádtam,de a 6.évados füstszörnyes karaktere legyilkolta teljesen az addugit,így nem is tudtam ki az a Locke, kit szerettem eddig ennyire.

szept. 8. 07:32
 5/12 A kérdező kommentje:

Kettes. Régebbi de arany. Ahogy a Breaking Bad is. Vagy a Szökés. Ezek múlhatatlanok.

Egyébként fent van netflixen,most néztem újra 10x év után ismét.

szept. 8. 07:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#4 Ja igen én a "régi" vagyis eredeti Lock-ra gondoltam nem a füstre 😁
szept. 8. 07:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Lockeot én is imádtam. De amúgy sawyer volt a kedvencem meg charlie
szept. 8. 07:43
 8/12 A kérdező kommentje:

És a legvége? Nektek mi a teória?

Én abban voltam,hogy alternatív valóságban élnek,de teljesen összezavart ez a bibliai utalás a végén. Akkor végül meghaltak vagy mi van?

szept. 8. 07:55
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 Utàna olvastam mert ez engem sem hagyott nyugodni. Volt egy cikk a készìtőkkel ahol ìrtàk hogy maga a szigeten történt dolgok azok valósak voltak és tényleg kijutottak nem haltak meg. Én azért nem ìgy zàrtam volna le
szept. 8. 08:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Sawyer volt a kedvencem, de nagyon erős karakter volt Ben és Locke is.

Az egész sorozat egyébként keleti filozófiákra épült, de volt benne Európai szál is. John Locke, Jean-Jacques Rousseau stb. Illetve nem lehet elmenni Carlos Castaneda mellett sem, Ben ezt a könyvet adja Sayidnak, de érdemes megnézni a többi, a sorozatban feltűnő 64 db könyvet, nem véletlenül rakták őket bele.

Ha valaki nem sajnálja az időt, elég szépen össze lehet rakni miről is volt itt szó.

szept. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!