Nekem is Ben a favorit. 😀 tudtam gyűlölni is,de a végére megértettem őt.
Első. Locke-ot is imádtam,de a 6.évados füstszörnyes karaktere legyilkolta teljesen az addugit,így nem is tudtam ki az a Locke, kit szerettem eddig ennyire.
Kettes. Régebbi de arany. Ahogy a Breaking Bad is. Vagy a Szökés. Ezek múlhatatlanok.
Egyébként fent van netflixen,most néztem újra 10x év után ismét.
És a legvége? Nektek mi a teória?
Én abban voltam,hogy alternatív valóságban élnek,de teljesen összezavart ez a bibliai utalás a végén. Akkor végül meghaltak vagy mi van?
Nekem Sawyer volt a kedvencem, de nagyon erős karakter volt Ben és Locke is.
Az egész sorozat egyébként keleti filozófiákra épült, de volt benne Európai szál is. John Locke, Jean-Jacques Rousseau stb. Illetve nem lehet elmenni Carlos Castaneda mellett sem, Ben ezt a könyvet adja Sayidnak, de érdemes megnézni a többi, a sorozatban feltűnő 64 db könyvet, nem véletlenül rakták őket bele.
Ha valaki nem sajnálja az időt, elég szépen össze lehet rakni miről is volt itt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!